Αφαίρεσε το watermark που εμφανίζεται στα Windows 11 τώρα!

Σε μία επιλογή που ήδη έχει αρχίσει να συζητιέται προχώρησε η Microsoft στη νέα ενημέρωση των Windows 11. Πιο συγκεκριμένα, το νέο update φέρνει ένα watermark, το οποίο μάλιστα δεν συμπεριλαμβανόταν στη λίστα των αλλαγών και βελτιώσεων που δημοσίευσε η Microsoft.

πώς βγαίνει το watermark στα windows 11;

Το συγκεκριμένο watermark εμφανίζεται σε υπολογιστές που τρέχουν Windows 11 και δεν έχουν επίσημα υποστηριζόμενο hardware. Σίγουρα οι περισσότεροι θα θυμάστε το θέμα που είχε ξεκινήσει στη διάθεση των Windows 11 και την μη επίσημη υποστήριξή τους σε παλαιότερα συστήματα. Παρότι οι χρήστες βρήκαν τρόπους να εγκαταστήσουν τη νέα έκδοση των Windows σε αυτά, πλέον θα πρέπει να βλέπουν το watermark. Αυτό αναφέρει «System requirements not met. Go to settings to learn more».

Η νέα έκδοση των Windows αρχικά έγινε διαθέσιμη μέσω του Release Preview και σύντομα θα διατεθεί και στους υπόλοιπους απλούς χρήστες.

Πώς βγαίνει το ενοχλητικό watermark στα Windows 11;

Ευτυχώς για όλους όσους βλέπουν το ενοχλητικό μήνυμα στη κάτω δεξιά μεριά της οθόνης τους υπάρχει λύση την οποία διαβάσαμε από το dwrean.net. Παρακάτω και τα βήματα με τις οδηγίες αναλυτικά τα οποία μπορεί να εφαρμόσει εύκολα οποιασδήποτε:

  1. Κατεβάζουμε και κάνουμε αποσυμπίεση αυτό τον φάκελο.
  2. Ανοίγουμε με διπλό κλικ το αρχείο “System Requirements Not Met Watermark – REMOVE.reg” για να φύγει το ενοχλητικό watermark.
  3. Κάνουμε επανεκκίνηση ή αποσύνδεση.
I can only show you the door...