Windows 11: Χωρίς υποστήριξη για Android εφαρμογές αρχικά

Δυσάρεστα είναι τα νέα για όσους σκοπεύουν να αναβαθμίσουν άμεσα σε Windows 11. Η επόμενη έκδοση του λειτουργικού της εταιρίας θα γίνει αρχικά διαθέσιμη με ελλείψεις. Ανάμεσα σε αυτές είναι και ένα από τα πιο σημαντικά και διαφημισμένα χαρακτηριστικά των Windows 11, η υποστήριξη εφαρμογών Android.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, στις 5 Οκτωβρίου όταν και θα γίνει διαθέσιμη η νέα έκδοση, δεν θα υποστηρίζονται Android εφαρμογές. Θέλοντας να καθησυχάσει τους χρήστες η Microsoft αναφέρει πως η συγκεκριμένη δυνατότητα θα γίνει διαθέσιμη για insiders μέσα στους επόμενους μήνες. Ευτυχώς, τα υπόλοιπα νέα χαρακτηριστικά, όπως το νέο Start Menu, οι αλλαγές στο UI και οι βελτιώσεις στον τομέα του gaming θα είναι διαθέσιμα από την αρχή.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω τα Windows 11 θα γίνουν διαθέσιμα στις 5 Οκτωβρίου. Οι χρήστες των Windows 10 μπορούν να αναβαθμίσουν σε αυτά εντελώς δωρεάν. Τέλος, στο αναλυτικό μας άρθρο, μπορείτε να διαβάσετε με ποιον τρόπο τα Windows 11 υποστηρίζουν τις Android εφαρμογές.

I can only show you the door...