Διαθέσιμα από σήμερα τα Windows 11

Σήμερα, 5 Οκτωβρίου του 2021, είναι η μεγάλη ημέρα για την Microsoft καθώς ξεκινά η διάθεση των Windows 11. Ο λόγος για την σταθερή έκδοση του λειτουργικού της Microsoft η οποία είναι από σήμερα διαθέσιμη για λήψη.

Όπως είναι ήδη γνωστό η ενημέρωση σε Windows 11 είναι δωρεάν για τους χρήστες των Windows 10. Αν ο υπολογιστής μας υποστηρίζει τη νέα έκδοση του λειτουργικού η αναβάθμιση θα εμφανιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες, αν όχι σήμερα, στο μενού του WIndows Update. Διαφορετικά, αν κάποιος δεν κρατιέται, μπορεί να χρησιμοποιήσει το Windows 11 Download Assistant. Τέλος, υπάρχει και η επιλογή να κατεβάσουμε το επίσημο ISO αρχείο και έπειτα να το κάψουμε σε ένα DVD ή USB flash drive.

Τα Windows 11 έρχονται με αρκετές αλλαγές, τόσο στο κομμάτι του γραφικού περιβάλλοντος όσο και στο κομμάτι των νέων λειτουργιών. Πάντως, όπως σας είχαμε αναφέρει, αυτά αρχικά θα γίνουν διαθέσιμα χωρίς υποστήριξη για Android εφαρμογές. Εμείς θα περιμένουμε λίγες ημέρες, να βεβαιωθούμε πως όλα προχωράνε ομαλά και έπειτα θα τολμήσουμε την αναβάθμιση των συστημάτων μας!

I can only show you the door...