WileyFox Swift 2X με οθόνη 5.2″ Full HD 2.5D και CM13.1

Η WileyFox έχει έδρα στην Αγγλία, όπου αρκετοί Έλληνες αναγκαστικά και μη έχουν μεταναστεύσει. Το WileyFox Swift 2X λοιπόν είναι το smartphone που θα ασχοληθούμε αυτή τη φορά, μια αξιόλογη συσκευή με τσιμπημένη αρχική τιμή. Η αλήθεια όμως είναι πως έχουν δώσει έμφαση στην λεπτομέρεια με την σχετικά οικονομική πρόταση τους νέα πρόταση.

WileyFox Swift 2X


WileyFox Swift 2X

Η διαγώνιος της οθόνης είναι 5.2″ με ανάλυση 1080p ( Full HD ) με προστασία Gorilla Glass 3 και στις άκρες είναι κυρτό 2.5D. Από την οθόνη δε θα μπορούσαμε να θέλαμε κάτι άλλο, αξίζει τις 220 λίρες που ζητάει.

Στα χαρτιά φαίνεται να έχει καλές φωτογραφικές ικανότητες με 16MP κύρια κάμερα και F/2.0! Η μπροστινή είναι 8MP με τους αισθητήρες να είναι της Samsung και για τις 2 κάμερες. Για να αντεπεξέλθει στις ανάγκες του κάθε χρήστη επιλέχθηκε ο Qualcomm SnapDragon 430 με 8 πυρήνες. Η τιμή σε συνδυασμό με τον SD430 δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αλλά ισοδυναμεί κάπως αφού η RAM είναι 3GB!

WileyFox Swift 2X

Έχει μεγάλη μπαταρία 3.010mAh με δυνατότητα Quick Charge 3 και σε 55 λεπτά θα έχει φορτίσει το 75% της μπαταρίας του. Στη πλάτη έχει ακόμα και fingerprint αισθητήρα ο οποίος συνεργάζεται με Android Pay! Ίσως το πιο δυνατό του σημείο είναι το λογισμικό. Φοράει CyanogenMod 13.1 ( CM ) το οποίο για όσους δεν γνωρίζουν είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο. Η CM 13.1 είναι βασισμένη στην Android Marshmallow 6.0.1.

Όπως είπα κοστίζει 220 λίρες μέχρι στιγμής αλλά είναι μόνο η αρχική του τιμή. Ρωτάτε εμένα αν αξίζει την αγορά; Ναι αν είστε απαιτητικός χρήστης και θέλετε να πειράξετε ότι πειράζεται τότε σίγουρα θα το χαρείτε! Ακόμα όμως και αν δεν χρειάζεστε την CM έχει αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά και αξίζει. Αν ήμουν Αγγλία πιστεύω θα επέλεγα αδιάβροχο κινητό.

πηγή – από

Asus ZenFone 8 Android