Wild West Online, η 612 Games ζωντανεύει την άγρια δύση

H κυκλοφορία του Red Dead Redemption 2 για την νέα χρονιά και η απουσία του από την E3 προκάλεσαν μεγάλη απογοήτευση. Έρχεται όμως ένας τίτλος να καλύψει αυτό το κενό. Χωρίς να έχει δοθεί μια σαφής κατεύθυνση για το αν θα δούμε το τίτλο της Rockstar στα PC, το Wild West Online είναι μια καλή επιλογή για τους φίλους των Western. Η 612 Games έχει αναλάβει την ανάπτυξη του παιχνιδιού και στη δημοσιότητα δόθηκε ένα πρώτο δείγμα από το gameplay.

 Wild West Online


Wild West Online

Το Wild West Online είναι εξ’ολοκλήρου MMO. Θα αναλαμβάνετε αποστολές και όπως σε όλα τα MMO, έτσι και εδώ θα βρείτε PvE και PvP. Τις αποστολές θα μπορείτε να τις φέρνετε εις πέρας μόνοι σάς ή μαζί με τους συντρόφους σας. Στην περιπλάνηση σας θα βρείτε πόλεις, όπου εκεί θα παίρνετε και τις αποστολές σας. Οι πόλεις θα χρησιμοποιούνται και για άλλους σκοπούς. Όπως για να αλλάξετε τα ρούχα του χαρακτήρα ας ή να αγοράσετε όπλα.

Φυσικά θα μπορείτε να επισκεφθείτε τα λεγόμενα saloons. Κάτοικοι της πόλης, περιπλανώμενοι και όμορφες παρουσίες δίνουν έναν άλλο τόνο. Επίσης τα saloons είναι και ένας χώρος κοινωνικοποίησης για τον χαρακτήρας σας. Το γνωστό site, Polygon, απεύθυνε ερωτήσεις στην 612 Games. Το studio απάντησε πως υπάρχουν πολλές ιδέες και σκοπός είναι να δώσουν ένα πιο ρεαλιστικό τόνο στο παιχνίδι.

Άλλο ένα σημαντικό σημείο είναι το κατά πόσο επηρεάζει η επιλογή του φύλου. Δεν δόθηκαν πολλές πληροφορίες παρά μόνο δήλωσαν ότι είναι νωρίς ακόμα για να πουν κάτι. “Το μόνο που θέλουμε είναι να δώσουμε την αίσθηση της ελευθέριας στους παίχτες για το που θα μιλήσουν χωρίς να υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα στα δύο φύλα.”

Wild West Online

Όπως θα δείτε και στο trailer έχει γίνει πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά στο περιβάλλον του παιχνιδιού. Θα μπορείτε να βρείτε σημεία για να ξεκουραστείτε, με σκοπό να επαναφέρετε την υγεία σας. Ένα ακόμα θετικό είναι ότι θα υπάρχει η επιλογή για γρήγορο ταξίδι μέσα στον χάρτη.

Το Wild West Online θα κυκλοφορήσει μέσα στην χρόνια για PC χωρίς να έχει δοθεί η ακριβής ημερομηνία μέχρι τώρα. Θα είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία που κοστολογείται στα $19.99, με την συλλεκτική να είναι στα $59,99 προσφέροντας και μικρά επιπλέον καλούδια.

Wild West Online

Πηγή