Wiko Wim Lite χαρακτηριστικά και Hands-On φωτογραφίες

Η Wiko έχει κάνει μεγάλη είσοδο στην Ελληνική αγορά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα κινητά της είναι καλά. Αυτό θα το μάθουμε μόνο αν τα δοκιμάσουμε και όντως ανταποκρίνονται στις ανάγκες ενός χρήστη, όπως και υπόσχονται. Το Wiko Wim Lite που δούμε δεν ξέρουμε ακόμα αν θα κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά, αλλά σαν δείγμα το είχαν εκεί για να το δούμε.

wiko wim lite


Wiko Wim Lite Χαρακτηριστικά

Έχει οθόνη 5.0″ με ανάλυση FullHD 1920 X 1080, είναι τεχνολογίας IPS στα 441ppi. Φοράει τον Qualcomm SnapDragon 435, σε συνδυασμό με 3GB RAM και 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, με δυνατότητα επέκτασης μέσω MicroSD.

wiko wim lite

Στην πλάτη έχουμε κάμερα 13MP με διπλό LED flash, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι καλό για την ποιότητα. Μη ξεχνάμε ότι τα MP δεν παίζουν κανένα ρόλο. Κάτω από την κάμερα, στη πλάτη του Wiko Wim Lite, υπάρχει αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

wiko κινητα

Η μπροστινή κάμερα είναι 16MP και φαίνεται να έχει δώσει έμφαση στις selfie δυνατότητες του Wiko Wim Lite. Φοράει Android Nougat 7.1.1, με το Android Security Patch Απριλίου 2017 και έχει μπαταρία 3.000mAh τύπου Li-Po. Ακόμα δεν γνωρίζουμε την τιμή και αναμένουμε για νεότερα.

wiko κινητα

[button-red url=”https://techvalue.gr/wiko-kinhta-einai-kala-20811/” target=”_blank” position=”center”]Μάθετε πιο πολλά για τα κινητά της Wiko[/button-red]

wiko wim lite

Asus ZenFone 8 Android