Wiko κινητά; Πόσο καλά είναι; Αξίζουν τα χρήματα που ζητάνε;

Η Wiko είναι ακόμα μια εταιρεία που κατασκευάζει κινητά τηλέφωνα και πλέον είναι διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά. Η ερώτηση που θα πρέπει να θέσετε πριν προβείτε στην αγορά ενός Wiko κινητού είναι απλή. Αξίζει να πάρω κινητό της Wiko; Είναι καλά; Αν δεν έχεις χρόνο να διαβάσεις όλο το άρθρο, δεν πειράζει. Η απάντηση είναι πως όχι, δεν αξίζουν τα χρήματα που ζητάνε.

Εμείς εδώ στο TechValue εστιάζουμε στα καλύτερα κινητά και τα πιο ανταγωνιστικά βάσει της τιμής τους. Το κακό με τα Wiko είναι πως, παρόλο που έχει φθηνές προτάσεις για αγορά κινητού, δεν είναι ανταγωνιστικά. Στην ίδια χρηματική κατηγορία, εύκολα κάποιος μπορεί να βρει ένα καλύτερο κινητό. Εάν είστε κάτοχος Wiko κινητού, δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλώς, θα μπορούσατε να επενδύσετε καλύτερα να χρήματά σας.

Ας πάρουμε όμως ένα παράδειγμα. Και συγκεκριμένα, το πιο οικονομικό κινητό τους, το Wiko Sunny. Κοστίζει 69 ευρώ αυτή τη στιγμή και είναι ένα Android κινητό για απολύτως βασική χρήση. Έχει 512MB RAM, οθόνη 4″ TFT και 3G, δηλαδή είναι το πιο “φτωχό” Android κινητό που μπορείτε να βρείτε.

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα στη κατηγορία αυτή, είναι το TP-LINK Neffos C5L που κοστίζει και αυτό 69 ευρώ, αλλά έχει οθόνη 4.5″, 1GB RAM – διπλάσια RAM, δηλαδή – και πιάνει 4G δίκτυα. Επίσης, διαβάστε για τα καλύτερα οικονομικά κινητά και τις καλύτερες Κινέζικες εταιρείες.

wiko κινητα

Asus ZenFone 8 Android