Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr, η Neocore δίνει την επιλογή στους παίχτες

Ειρήνη; Δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη σε αυτούς τούς αιώνες.
– Solar Macharius –

Με αυτές τις λέξεις, ένας από τους ιστοριογράφους έχει περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στο σύμπαν του Warhammer 40K. Η επιβίωση της ανθρωπότητας ενάντια σε κάθε απειλή, είναι το ύψιστο καθήκον των δυνάμεων που στέκονται στο πλευρό του αυτοκράτορα. Κάθε πλανήτης και ηλιακό σύστημα στο κόσμο του Warhammer 40K, έχει την δική του ιστορία. Η NeocoreGames έρχεται να μας παρουσιάσει το σύμπαν του Warhammer 40K, μέσα από το Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr. Ο κόσμος του παιχνιδιού παρουσιάζεται μέσα από το νέο trailer που έδωσε στην δημοσιότητα.

Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr


Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr, η Neocore δίνει την επιλογή στους παίχτες

12 Φεβρουαρίου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Μέχρι στιγμής για το Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr έχουν γίνει αρκετά πράγματα γνωστά όσον αφορά το gameplay και όχι μόνο. Στα μέσα του Δεκεμβρίου, το studio ανακοίνωσε ότι ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος μέσα στο 2017, χωρίς να δίνει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. Όπως αποκάλυψαν μέσω ενημέρωσης, θα δώσει την ευκαιρία στο κόσμο να γνωρίσει τον τίτλο μέσα από μια playable Alpha έκδοση στις 10 Φεβρουαρίου.

Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr

Η τιμή του θα ξεκινά στα $40 και θα περιέχει το βασικό πακέτο, προσφέροντας και την πρόσβαση σε περιεχόμενο και ενημερώσεις. Διαθέσιμες θα γίνουν άλλες 3 εκδόσεις που θα προσφέρουν διαφορά καλούδια. Οι εκδόσεις θα γίνουν διαθέσιμες και σε φυσική μορφή. Για το θέμα τοποθετήθηκε και η Neocore. Τόνισε ότι αυτή η περίοδος θα δώσει την ευκαιρία να σχεδιάσουν ακόμα καλύτερα το Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr.

Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr

Σε σύγκριση με αρκετούς τίτλους που ακολουθούν την Steam Early Access περίοδο, στην Neocore αποφάσισαν να ακολουθήσουν μια διαφορετική τακτική. “Σκοπός είναι το κοινό να έχει μια πλήρη εικόνα του τίτλου και να το γνωρίσουν όσοι επιθυμούν. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε ένα ARPG βασισμένο στο σύμπαν του Warhammer 40k. Θα μπορείτε να το δοκιμάσετε ακόμα και από τα πρώτα στάδια του παιχνιδιού.”

Ο τίτλος της Neocore θα δώσει το παρόν τόσο στο Steam όσο και σε άλλα ψηφιακά καταστήματα. Εδώ θα βρείτε το site της εταιρίας όπου θα μπορέσετε να μάθετε περισσότερα για το Warhammer 40.000 Inusitor-Martyrs.

Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr

Πηγή


Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr, ο κόσμος του παιχνιδιού

17 Δεκεμβρίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Το Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr θα μας μεταφέρει σε ένα σκληρό και σκοτεινό κόσμο, πιστό στη θεματολογία του σύμπαντος του Warhammer 40K. Σε ότι έχει να κάνουμε με το gameplay, ο τίτλος θα είναι RPG. Θα θυμίζει αρκετά έναν άλλο τίτλο με παρόμοια στοιχεία, που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό, το Van Helsing. Τα trailers που έδιναν στη δημοσιότητα η ομάδα ανάπτυξης, ενημέρωναν το κοινό για τη πρόοδο του τίτλου. Επιπλέον παρουσίαζαν το gameplay και τους μηχανισμούς του.

Πολλά RPG που έχουμε δει, έχουν να μας παρουσιάσουν ένα πλούσιο κόσμο στον οποίο μπορούμε να περιπλανηθούμε χωρίς περιορισμούς. Το σύμπαν του Warhammer 40K θα λέγαμε ότι εκδίδεται για την υλοποίηση ενός τέτοιου παιχνιδιού. Η NeocoreGames, έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο trailer παρουσιάζοντας τον ανοιχτό κόσμο του παιχνιδιού. Το βίντεο ξεκινά παρουσιάζοντας τα διάφορα πλανητικά συστήματα που θα συναντήσουμε. Όσο θα προχωράμε στο παιχνίδι, θα γνωρίσουμε και άλλους κόσμους, που θα δένουν με τα γεγονότα της ιστορία. Ή θα επηρεάζουν τα γεγονότα των ιστοριών, ενός άλλου παίχτη.

Ένα άλλο κομμάτι του trailer μας δείχνει πως θα μπορούμε να κινηθούμε στον ανοιχτό κόσμο του Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr. Επιπλέον μας αποκαλύπτει πως θα μπορέσουμε να κάνουμε τις αποστολές, δείχνοντας παραδείγματα από 50 διαφορετικές αποστολές. Ο τίτλος της NeocoreGames θα κυκλοφορήσει το 2017 για το PS4, Xbox One και PC. Περισσότερα για τον κόσμο του παιχνιδιού μπορείτε να μάθετε στο trailer που ακολουθεί.

Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr

Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr

Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr

Πηγή