Η Vodafone θα Φέρει Επίσημα Το Google Pixel 7 Στην Ελλάδα

Η Vodafone και η Google ανακοίνωσαν μια συνεργασία που θα επιτρέψει την διάθεση των Pixel smartphone, του Pixel Watch, των Pixel Buds και του Android TV σε περισσότερες αγορές το 2023.

Αυτή η επέκταση της διαθεσιμότητας είναι μια εξαιρετική κίνηση για τους φίλους του Pixel, καθώς σημαίνει ότι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα προϊόντα σε περισσότερες χώρες από ποτέ. Στη λίστα με τις χώρες περιλαμβάνεται και η Ελλάδα.

Pixel 7 Series

Επιπλέον, η Vodafone και η Google δουλεύουν μαζί για τη βελτίωση της εμπειρίας μηνυμάτων κειμένου σε όλα τα τηλέφωνα Android με την εγκατάσταση της εφαρμογής Messages by Google βασισμένη στο RCS. Αυτή η εφαρμογή προσφέρει ενισχυμένη ομαδική μεταφορά μηνυμάτων, κρυπτογράφηση για μονομερείς συνομιλίες, μεταφορά υψηλής ποιότητας φωτογραφιών και βίντεο και άλλα χαρακτηριστικά που οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να επικοινωνούν με τους πελάτες τους.


Μην Ξεχνάς: Εξυπηρέτηση Πελατών Vodafone Τηλέφωνο Χωρίς Χρέωση!


Τέλος, τα set top boxes της Vodafone θα επιτρέπονται από το Android TV, δίνοντας στους χρήστες πρόσβαση σε εφαρμογές και παιχνίδια από το Google Play Store, καθώς και τη δυνατότητα μεταφοράς φωτογραφιών, βίντεο και μουσικής από τα κινητά τους στις τηλεοράσεις τους.

I can only show you the door...