Vodafone: Από τις 91 στις 60 ημέρες η διάρκεια του υπολοίπου πλέον!

Δυστυχώς οι αυξήσεις στα καρτοκινητά συνεχίζονται δίχως κατανόηση από τους παρόχους. Εκεί που ίσως αναρωτιόσουν πόσο ακόμα μπορούν να μειώσουν την διάρκεια της κάρτας, ήρθε η ανακοίνωση της Vodafone με μοναδικό σκοπό να κάνεις ακόμα πιο συχνά ανανέωση χρόνου ομιλίας.

Καλά “κρυμμένη”, ή μάλλον “καταχωνιασμένη”, η ανακοίνωση με επιδέξιο τρόπο, χαρακτηρίζει τις αυξήσεις, ως τιμολογιακές αλλαγές. Εκείνο όμως που είναι ιδιαίτερα σημαντικό, είναι ότι η διάρκεια του υπολοίπου της κάρτας, από τις 11 Ιουνίου 2018, από τις 91 ημέρες, πέφτει στις 60. Για παράδειγμα, με ανανέωση χρόνου ομιλίας 10€, εάν έχει απομείνει υπόλοιπο 3€ μετά από δυο μήνες θα το χάσεις έτσι απλά. Οι νέες αλλαγές ισχύουν για:

 • Vodafone CU
 • Καρτοκινητό Vodafone
 • Vodafone International
 • Taza
 • Καρτοκινητό Ολυμπιακός
 • ΕΛΤΑ Καρτοκινητή
 • Καρτοπρόγραμμα

ανανέωση χρόνου ομιλίας vodafone

Πρόκειται για μια ανακοίνωση, την οποία δεν θα διαβάσεις σε άλλα sites με παρόμοιο περιεχόμενο. Εδώ δεν θα συμβεί το ίδιο, γιατί απλά δίνουμε αξία στους αναγνώστες και όχι στις εταιρείες. Εάν οι ανταγωνίστριες εταιρείες της Vodafone δεν έχουν εφαρμόσει ακόμα την ίδια τακτική, θα το κάνουν σίγουρα.

Πλέον οι καταναλωτές θα πρέπει να αλλάξουν “συνήθειες” και να κάνουν πιο συχνές ανανεώσεις χρόνου ομιλίας Vodafone. Επίσης όπως φαίνεται, στο μέλλον ενδέχεται από τις 60 μέρες να πάμε ακόμα και στον 1 μήνα, αφού για όσους θυμούνται κάποτε η κάρτα παρέμενε για 1 χρόνο στο υπόλοιπο!ανανέωση χρόνου ομιλίας

Εμείς αντιδράσαμε με τον τρόπο μας, κάνε κοινοποίηση αυτό το άρθρο και αντέδρασε και συ. Υπενθυμίζω στους αναγνώστες πως εάν δεν πραγματοποιηθεί ανανέωση κάρτας σε διάστημα 4 μηνών θα εφαρμόζεται από την Vodafone αυτόματη φραγή εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων. Μπορείς να δεις όλες τις αυξήσεις που έγιναν στο site της Vodafone.

Asus ZenFone 8 Android

Leave a Reply

Mην καταχωρείτε προσωπικά δεδομένα στα πεδία.

11 Comments

 1. Πάντως μια Ιταλική vodafone (που έχω λόγω δουλειάς )κάρτα ,έχω κοντά να βάλω κάρτα και δεν μου έχουν κάνει φραγή σε αντίθεση με την Ελλάδα….

 2. Το καρτέλ των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας ληστεύει τους καταναλωτές

 3. ΜΑΖΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ. ΑΝΤΕΧΕΤΕ? ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ. ΕΙΔΑΛΩΣ ΘΑ ΣΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

 4. Είναι ντροπή και δυστυχώς το κράτος δεν επεμβαίνει Πουθενά αλλού δεν συμβαίνει αυτό. Ειμαι στην Ινδία για επαγγελματικούς λόγους, στην Ινδία που εμείς την θεωρούμε τρίτοκοσμικό κράτος, και το κράτος τους έχει θεσπίσει νομοθεσία που υποχρεώνει τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, κρατικές και ιδιωτικές, να μην μπορούν να διακοψουν σύνδεση καρτοκινητού εφ’ ορου ζωής του πελάτη! Επίσης ανανέωση καρτάς μπορεί να γίνει σε 12 μήνες! Οι κλησεις ειναι 5 φορές φτηνότερες από την Ελλάδα και όσο για το internet και τις κλήσεις, ξεχάστε το. Όλες οι εταιρίες με ενα πακέτο 529 ρουπίων (7 Ευρώ) δίνουν στους πελάτες τους απεριόριστες κλήσεις για 82 ημέρες και επί πλέον 3 GB internet καθημερινά για την διάρκει του πακέτου, δηλαδή για 82 ημέρες. Τωρα ποιος ειναι τρικοκοσμικό κράτος το γνωρίζουμε όλοι καλά!

 5. Πού να πούμε τα παράπονα μάς, Αυτό είναι το πρόβλημα το μεγάλο..

 6. Πήγα σήμερα 3 Ιουνίου γιά ανανέωση δυμήνου τού καρτοκινητού μου μέ τήν WIND έληγε τήν επόμενη ημέρα 4 Ιουνίου αλλά επειδή συνέβη καί στό προηγούμενο δύμηνο καί μού αφέρεσαν όλα τά χρήματα (καθαρή κλοπή, αφαίμαξη ), λέω νά πάω μία ημέρα πρίν καί μέσω τού αριθμού 1269 ελέγχω καί υπήρχε υπόλοιπο 4.5 Ευρώ, κατέθεσα 15 Ευρώ, βγήκα από τό κατάστημα καί ύστερα από μία ώρα έλέγχω μέσω τού ίδίου αριθμού τό υπόλοιπο, ( δέν χρησιμοποίησα τό κινητό γιά νά πάρω τηλέφωνο ), αντί νά υπάρχει σύνολο 19.50, ο αυτόματος τηλεφωνητής 1269 μού απαντά ότι τό υπόλοιπο σας είναι 8,71 Ευρώ. Τά συμπεράσματα δικά σας.

  1. συγουρα 19.5 δεν θα επρεπε να ειναι γιατι υπαρχει ο φορος κινητης οπτε αφου βαζεις 15 θα επρεπε ννα αυξηθει 13 κατι -αν θυμαμαι καλα ,- συγουρα λιγοτερο παντοσς. Τωρα για την μιωση η απαντηση αν το εψαχνες που θα σου εδειναν ειναι οτι υπαρχει αυτοματη ανανεωση πακετου .Οποτε προσεχετε οταν βαζετε πακετα να μην επιλεγετε η αυτοματη ανανεωση – εκτος αν ην θελετε- και να κανετε και εναν ελενχο πριν λιξει το πακετο οτι δεν υπαρχει.
   Γενικα πρεπει να κανετε ελενχους

 7. Μας κλέβουν οι εταιρείες κινητής, αλλά είναι η Πολιτεία που το επιτρέπει…

 8. Την ίδια πολιτική των 60 ημερών έχει και η cosmote. Η wind από όσο ξέρω όχι ακόμα. Επίσης υπάρχει φραγή εξερχομένων εισερχομένων από την vodafone και cosmote εφόσον δεν γίνει καμία ανανέωση σε τέσσερις μήνες. Μετά τους τέσσερις μήνες χωρίς ανανέωση το τηλέφωνο είναι ουσιαστικά νεκρό και μετά από 12 έως 13 χάνεις και το νούμερο.
  Με την κρίση πολλοί αποφεύγουν τα δεσμευτικά συμβόλαια και καταφεύγουν στα καρτοκινητά. Αυτό οι εταιρείες το εκμεταλλεύονται.
  Όσοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό με την κατάργηση του roaming μπορούν να πάρουν κάρτες sim από την vodafone της Βρετανίας ή SFR της Γαλλίας με πολύ καλύτερες τιμές mobile internet και SMS. Τέλειο για όσους έχουν κινητά με δύο sim. Οι ανανέωση γίνεται με Paypal ή Visa μέσω Ίντερνετ.

 9. Μεγάλη απληστία απο την Vodafone το είδα σήμερα, απο 90 σε 60 ημέρες. Παλιά ήταν 6μηνο, ασε που έχασα και 7 ευρώ χωρίς να το θέλω, έχει μια καλοκαιρινή προσφορά 7gb -7ευρώ και σου λέει πάτα το 0 για να την ενεργοποιήσης αλλά σου λέει επίσης ότι πατώντας το 0 ενημερώνεσε και για άλλες προσφορές. Πάτησα κατα λάθος το 0 και αυτομάτως χωρίς να ρωτηθώ για να το επιβεβαιώσω μου ενεργοποίησε το 7 gb -7 ευρώ. Θα έπρεπε να ντρέπονται εκεί στην Vodafone, ο κόσμος δεν έχει να φάει και αυτοί κοιτάζουν πως να τα αρπάξουν.

  1. Έχω τα μάτια μου δεκατέσσερα γιατί την έχω πατήσει και εγώ. Πάνε οι εποχές που με μία ανανέωση 10 ευρώ είχες δωρεάν χρόνο ομιλίας και σου έμεναν τα δέκα ευρώ πλην του ΦΠΑ.
   Μόνο με το CU σε κάθε ανανέωση 10 ευρώ έχεις δωρεάν MByte mobile internet και σου μένουν και τα 10 ευρώ πλην ΦΠΑ. Η καλύτερη λύση είναι κινητό με δύο sim. Βάζω 10 ευρώ στη CU sim έχω δωρεάν Ίντερνετ και τα 10 ευρώ πλην ΦΠΑ τα μεταφέρω στην άλλη SIM vodafone κορτοκινητο και ενεργοποιώ πακέτο ομιλίας.