Η Συνεργασία της Vivo με την ZEISS αλλάζει τα “φωτογραφικά” δεδομένα

Η vivo παρουσίασε μοναδικά trends φωτογραφίας από smartphones για το 2023, σε συνεργασία με την ZEISS, εστιάζοντας στη νυχτερινή λήψη, την τεχνητή νοημοσύνη, τους μεγάλους αισθητήρες και τους φακούς υψηλής ακρίβειας. Η συνεργασία τους έχει ως στόχο την ανάπτυξη και την τελειοποίηση της φωτογραφίας από smartphone, ενισχύοντας την καινοτομία στην τεχνολογία. Η vivo έχει μετατρέψει αυτές τις λειτουργίες σε βιώσιμες τάσεις που αναμένεται να αλλάξουν τη συμπεριφορά του χρήστη μακροπρόθεσμα.

#1 Πρώτη Τάση

Δυνατές Λήψεις Το Βράδυ
Η vivo συνεργάζεται με την ZEISS για την ανάπτυξη ενός πρωτοποριακού συστήματος κάμερας που βελτιώνει τη λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού μέσω της χρήσης φακών με διαφανή επένδυση (Τ* coating) και υλικά υψηλής ποιότητας. Το σημαντικότερο όμως είναι το σύστημα αισθητήρα 1 ίντσας και chip που έχουν αναπτύξει οι δύο εταιρίες και βελτιώνουν σημαντικά την νυχτερινή λήψη.

Κάμερα μίας ίντσας
Η τάση της βιομηχανίας smartphone είναι οι αισθητήρες 1 ίντσας, οι οποίοι βελτιώνουν σημαντικά τη λήψη σε χαμηλό φωτισμό. Αυτό συμβαίνει επειδή ο αριθμός pixel καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια, καταγράφοντας και επεξεργάζοντας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εικόνα.

Ειδικό Chip για βελτίωση αποτελέσματος
Το σύστημα απεικόνισης διαθέτει έναν εξελιγμένο αλγόριθμο που βελτιώνει την ποιότητα των φωτογραφιών και επιτρέπει την επεξεργασία τους με νέους τρόπους. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του συστήματος είναι η μείωση του θορύβου στις εικόνες, ιδιαίτερα στα νυχτερινά τοπία, που επιτυγχάνεται από έναν αναβαθμισμένο αλγόριθμο τσιπ. Επιπλέον, ο αλγόριθμος HDR βελτιστοποιεί την απεικόνιση των τόνων της εικόνας και προσδίδει φυσικότητα στο τελικό αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο τσιπ επίσης μειώνει το θόλωμα σε φωτογραφίες με κίνηση.


#2 Δεύτερη Τάση

Φιλοδοξίες χρήστη για Καλλιτεχνικό Αποτέλεσμα
Η λειτουργία ZEISS Cine-Flare Portrait των vivo smartphones δημιουργεί ένα χαρακτηριστικό εφέ κλασικής ταινίας, αλλά οι δύο εταιρίες θέλησαν να δώσουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα να εκφράσουν ελεύθερα τη δημιουργικότητά τους. Οι χρήστες μπορούν τώρα να τονίσουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της φωτογραφίας αλλάζοντας τη θέση του φωτός και παίζοντας με διαφορετικά σχήματα και διαθέσεις.


#3 Τρίτη Τάση

Περισσότερο ρεαλιστική και φυσική λήψη
Η vivo σε συνεργασία με την ZEISS εισήγαγε τον φακό 50mm που είναι πιο ευέλικτος στη δημιουργία λήψεων, προσφέροντας εξαιρετική λήψη ακόμα και σε απόσταση 1-2 μέτρων, με φυσική απεικόνιση και υψηλή απόδοση φωτεινότητας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Vivo ZEISS

Η εταιρεία τεχνολογίας Vivo δημιουργεί προϊόντα με σχεδιαστική αξία και έξυπνες συσκευές που προσφέρουν καινοτόμες υπηρεσίες, με στόχο να δημιουργήσει μια γέφυρα μεταξύ των ανθρώπων και του ψηφιακού κόσμου. Η εταιρεία εφαρμόζει μια στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης και έχει ένα μεγάλο δίκτυο κεντρικών γραφείων σε διάφορες πόλεις της Κίνας, ενώ επικεντρώνεται στην ανάπτυξη προϊόντων με πρωτοποριακή τεχνολογία όπως το 5G και η τεχνητή νοημοσύνη. Η Vivo έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο παραγωγής σχεδόν 200 εκατομμυρίων smartphones ετησίως και δραστηριοποιείται παγκοσμίως.


Όλα Τα Κινητά ViVo Με Τα Χαρακτηριστικά Τους


I can only show you the door...