Η Vivo αναπτύσσει νέα ναυαρχίδα X90S με επεξεργαστή Dimensity 9200+

Η Vivo πρόκειται να λανσάρει ένα νέο μοντέλο της σειράς X90, το X90S, το οποίο θα τροφοδοτείται από το επερχόμενο chipset Mediatek Dimensity 9200+. Αυτό θα το κάνει το δεύτερο κινητό τηλέφωνο μετά το iQOO Neo8 Pro που θα διαθέτει αυτό το chipset.

Ο Dimensity 9200+ αναμένεται να έχει βαθμολογία AnTuTu γύρω στους 1.350.000 πόντους, καθιστώντας το πιο ισχυρό από το vivo X90 Pro και το Samsung Galaxy S23 Ultra. Αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα του benchmark είναι ένας συνδυασμός της απόδοσης της CPU, της GPU, της μνήμης και του UX. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το review του Vivo X90 Pro που πρόσφατα κυκλοφόρησε στην Ελλάδα.

Αυτό το νέο chipset από τη Mediatek υπόσχεται να φέρει μεγάλη ισχύ στο X90S, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια ισχυρή συσκευή. Με την υψηλή βαθμολογία AnTuTu, οι χρήστες μπορούν να περιμένουν μια ομαλή και ευέλικτη εμπειρία κατά τη χρήση του X90S. Ο Dimensity 9200+ είναι βέβαιο ότι θα κάνει το X90S μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια ισχυρή συσκευή με εξαιρετικές επιδόσεις.

Huawei Mate 40