Ξεκινά η παγκόσμια διάθεση των Vivo X90 και X90 Pro

Ξεκίνησε η διεθνής διάθεση των vivo X90 και X90 Pro που ανακοινώθηκαν για πρώτη φορά στην Κίνα τον Νοέμβριο του 2022. Θα πρέπει να σημειωθεί όμως ότι το X90 Pro+ που βρίσκεται στη κορυφή των benchmarks και πιο ψηλά από τον SD 8Gen2 For Galaxy, δυστυχώς, δεν θα κυκλοφορήσει εκτός Κίνας προς το παρόν και δεν είναι σαφές αν αυτό θα αλλάξει στο μέλλον.

Τα δύο μοντέλα διαθέτουν οθόνη 6,78″ 10-bit AMOLED με ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz και ανάλυση 1260p καθώς και γρήγορη φόρτιση 120W. Οι κάμερες και στα δύο τηλέφωνα είναι Zeiss και διαθέτουν επίσης vivo V2 ISP που επιτρέπει λειτουργίες όπως το Super Night Video σε 4K και το AI Night View.

Το X90 διαθέτει κύρια κάμερα 50MP, υπερευρυγώνια κάμερα 12MP και τηλεφακό 12MP 2x. Το X90 Pro, από την άλλη πλευρά, διαθέτει αισθητήρα Sony IMX989 1″ για την κύρια κάμερα 50MP, τηλεφακό 50MP 2x και υπερμεγέθη κάμερα 12MP.

Όλα Τα Κινητά Vivo Εδώ

Δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη πληροφορίες σχετικά με την τιμές που θα δούμε στην Ελλάδα. Το X90 θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο και μπλε χρώμα σε επιλεγμένες αγορές της Ασίας, όπως το Χονγκ Κονγκ, η Ταϊβάν, η Ινδία, η Ταϊλάνδη και η Μαλαισία. Το X90 Pro, από την άλλη πλευρά, θα είναι διαθέσιμη μόνο σε Legendary Black σε επιλεγμένες αγορές της Ασίας, όπως το Χονγκ Κονγκ, η Ταϊβάν, η Ινδία, η Ταϊλάνδη και η Μαλαισία, καθώς και σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ισπανία, Ελλάδα και άλλες.

Asus ZenFone 8 Android