Vivo X23 χαρακτηριστικά | Χωρίς Bezel και SnapDragon 670!

Ευτυχώς για εμάς και κυρίως για όσους είναι συνηθισμένοι σε πιο ακριβές αγορές από το εξωτερικό, πολλά κινητά της Vivo είναι διαθέσιμα σε Banggood και Gearbest χωρίς τελωνείο. Το Vivo X23 που ανακοινώθηκε μας αφορά, αφού πρόκειται για την bezel-less πρόταση μεσαίας κατηγορίας από τη Vivo. Η τιμή του δεν είναι αυτή που ιδανικά θα θέλαμε (440€), αλλά σίγουρα είναι μια καλή αρχή ώστε σύντομα να πέσει στα 300€. Μόνο τότε και αν δεν το έχει “προλάβει” ο ανταγωνισμός, θα είναι μια καλή, σχεδόν bezel-less, πρόταση.

Vivo X23 χαρακτηριστικά

Vivo X23 Χαρακτηριστικά με τα οποία ξεχώρισε

  1. Αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη αφής! Ένα χαρακτηριστικό που το συναντάμε κυρίως σε πιο ακριβά κινητά.
  2. Σχεδόν bezel-less σχεδίαση με ανταγωνιστική τιμή για το screen-to-body-ratio που προσφέρει, μέχρι στιγμής.
  3. Φοράει Super AMOLED οθόνη που σίγουρα είναι ένα μικρό θετικό για αρκετούς χρήστες, για μένα όχι και τόσο.

Vivo X23 χαρακτηριστικά

Η σχεδίαση με μικρά bezel στο X23 οφείλεται κυρίως στο water drop όπως πλέον αποκαλούν την πιο μικρή εκδοχή του notch που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Στα βασικά χαρακτηριστικά του Vivo X23 βρίσκεται ο νέος SnapDragon 670 σε συνδυασμό με 8GB RAM και θα έρχεται με κάποιο overclocking mode για gamers και benchmarks. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε αν θα βγει και κάποια άλλη πιο οικονομική έκδοση με 6 ή 4GB RAM.

Vivo X23 χαρακτηριστικά

Ο βασικός αισθητήρας της κάμερας στη πλάτη είναι 12MP με διάφραγμα f/1.8 και η δεύτερη κάμερα είναι ultra wide για φωτογραφίες που μπορούν να “χωρέσουν” πιο πολύ “περιεχόμενο”. Φυσικά η τεχνητή νοημοσύνη δεν απουσιάζει από το software της κάμερας και τέλος η μπροστινή selfie κάμερα είναι στα 12MP με f/2.0.

Vivo X23 χαρακτηριστικά

Μειονεκτήματα

Το Vivo X23 έχει μεγάλη οθόνη 6.41″ και το μόνο σίγουρο είναι πως η μπαταρία του με χωρητικότητα 3400mAh μπορεί να χαρακτηριστεί όχι και τόσο ικανοποιητική, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως μια γεμάτη μέρα θα καταφέρει να τη βγάλει. Η γρήγορη φόρτιση της συσκευής για ένα τόσο ακριβό κινητό φυσικά είναι δεδομένη και υπάρχει.

Στα μέσα του μήνα θα ξεκινήσει η διαθεσιμότητα του Vivo X23 με αρχική τιμή περίπου 440€, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα καταφέρει να βγει έξω από τα σύνορα της Κίνας.

Βρείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση από το site της Vivo, και εδώ τα specs από το gsmarena.

Asus ZenFone 8 Android