Το Vivo X Fold 2 λαμβάνει πιστοποίηση για γρήγορη φόρτιση 120W

Η Vivo πρόκειται να λανσάρει την τελευταία της αναδιπλούμενη ναυαρχίδα, το Vivo X Fold 2 αυτόν τον μήνα. Η συσκευή έχει πιστοποιηθεί και διαθέτει ταχύτητα φόρτισης έως και 120W. Υποστηρίζει φορτιστές με αριθμούς μοντέλων V12060L0A0-CN και V12060L1B0-CN, ενώ διαθέτει επίσης ασύρματη φόρτιση 50W και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση 10W. Όχι μόνο αυτό, αλλά η συσκευή λέγεται ότι είναι 10% ελαφρύτερη από τον προκάτοχό της, ζυγίζοντας μόλις 280 γραμμάρια.

Vivo X Fold 2

Το Vivo X Fold 2 είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει μια συναρπαστική προσθήκη στην αγορά των αναδιπλούμενων κινητών. Με τις ισχυρές δυνατότητες φόρτισης και τον ελαφρύ σχεδιασμό του, υπόσχεται να αποτελέσει μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια αξιόπιστη και αποτελεσματική συσκευή. Η υποστήριξή του τόσο για ενσύρματη όσο και για ασύρματη φόρτιση το καθιστά ακόμη πιο ελκυστικό. Η πιστοποίησή της 3C διασφαλίζει ότι η συσκευή πληροί όλα τα πρότυπα ασφαλείας και είναι ικανή να προσφέρει μια αξιόπιστη εμπειρία.

Συνολικά, το Vivo X Fold 2 φαίνεται ότι θα είναι μια εξαιρετική συσκευή για όσους θέλουν ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό αναδιπλούμενο smartphone. Περιμένουμε να ανακοινωθεί για να δούμε πως θα μπορέσει να συγκριθεί με τις εναλλακτικές που υπάρχουν στην αγορά.

Huawei Mate 40