Ο σχεδιασμός του Vivo X Fold 2 αποκαλύφθηκε σε Unboxing Video πριν την κυκλοφορία του

Η Vivo είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο X Fold 2 τον Απρίλιο. Φαίνεται ότι το νέο αναδιπλούμενο κινητό της Vivo θα έχει κάποιες μικρές σχεδιαστικές αλλαγές σε σχέση με το απερχόμενο Vivo X Fold+, όπως φάνηκε από unboxing video.

Το πίσω μέρος του X Fold 2 διαθέτει μια κυκλική νησίδα, όπως είδαμε και στο Review του Vivo X90 Pro, αλλά αυτή τη φορά το οικολογικό δέρμα είναι σε κόκκινο χρώμα. Επιπλέον, το τηλέφωνο διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και δύο εγκοπές για τις selfie κάμερες.

Vivo X Fold 2 στο κουτί του

Το Vivo X Fold 2 τροφοδοτείται από μια οθόνη AMOLED 120Hz, 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου. Η τριπλή ρύθμιση της οπίσθιας κάμερας είναι πιθανό να διαθέτει αισθητήρα Sony IMX633 50 megapixel με υποστήριξη οπτικής σταθεροποίησης εικόνας (OIS). Η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 4800mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 120W.

Το επερχόμενο X Fold 2 της Vivo είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει το παιχνίδι στην αγορά των αναδιπλούμενων smartphone. Με τον κομψό σχεδιασμό του, τις ισχυρές προδιαγραφές και την εντυπωσιακή ρύθμιση της κάμερας, το X Fold 2 είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει επιτυχία μεταξύ των λάτρεις της τεχνολογίας. Ανυπομονούμε να πιάσουμε στα χέρια μας αυτή τη συσκευή και να δούμε τι έχει να προσφέρει. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με το Vivo X Fold 2!