Το Vivo V23 5G αναβαθμίζεται σε Android 13 με update μεγέθους 5.38GB

Η νέα ενημέρωση για το Vivo V23 5G αναβαθμίζει τη συσκευή στο Funtouch OS 13, παρέχοντάς μια ολοκαίνουργια εμπειρία με νέες λειτουργίες και βελτιώσεις, όπως βελτιστοποιημένη ασφάλεια συστήματος με Security Patch Φεβρουαρίου 2023, αλλά και επιδόσεις. Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες της ενημέρωσης PD216DF_EX_A13.1.15.4.W30 μεγέθους 5.38GB.

Vivo V23 5G Android 13 Update

Χρώμα UI και ασπρόμαυρα εικονίδια

Η νέα ενημέρωση έχει προσθέσει περισσότερους τύπους χρωμάτων στην παλέτα χρωμάτων στην προσαρμογή χρώματος, επιτρέποντας την εφαρμογή χρωμάτων στα εικονίδια της αρχικής οθόνης.

Διαχείριση εργασιών

Η νέα ενημέρωση έχει προσθέσει έναν διαχειριστή εργασιών στο κέντρο ειδοποιήσεων, ο οποίος εμφανίζει τις τρέχουσες εργασίες και τη διάρκεια για την οποία έχει εκτελεστεί κάθε εφαρμογή. Αυτή η λειτουργία θα σας επιτρέψει να προβάλετε λεπτομέρειες και να διακόπτετε εφαρμογές ανά πάσα στιγμή, παρέχοντάς μεγαλύτερο έλεγχο.

Ειδοποίηση κατά την εκτέλεση

Αυτή η λειτουργία θα σας παρέχει έναν πιο ασφαλή τρόπο για να μοιράζεστε πολυμέσα χωρίς να χορηγείτε στις εφαρμογές πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη πολυμέσων.

Επιλογή φωτογραφιών

Η νέα ενημερωμένη έκδοση έχει παρέχει έναν πιο ασφαλή τρόπο κοινής χρήσης πολυμέσων, επιτρέποντάς σας να μοιράζεστε πολυμέσα χωρίς να χορηγείτε στις εφαρμογές πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη πολυμέσων. Αυτή η λειτουργία θα σας παρέχει μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και ασφάλεια κατά την κοινή χρήση μέσων.

Ψύξη τηλεφώνου

Με τη νέα ενημέρωση προστέθηκε η λειτουργία Phone Cooling στο iManager. Μειώνοντας την εκτέλεση εφαρμογών, η συχνότητα της CPU θα μειωθεί έξυπνα για να μειωθεί η υπερθέρμανση. Αυτή η λειτουργία θα διατηρήσει τη συσκευή σας δροσερή και θα βελτιώσει την απόδοσή της.

Καρφίτσωμα εφαρμογών & οθόνης

Έχουν προσθεθεί ακόμα δύο λειτουργίες που αφορούν και πάλι την ασφάλεια και την ενίσχυση της προστασίας του απορρήτου όταν η συσκευή δανείζεται προσωρινά. Το καρφίτσωμα εφαρμογών επιτρέπει στο άλλο μέρος να έχει πρόσβαση μόνο σε μια συγκεκριμένη καθορισμένη εφαρμογή. Η καρφίτωση οθόνης επιτρέπει στο άλλο μέρος να έχει πρόσβαση μόνο σε εφαρμογές σε μια συγκεκριμένη καθορισμένη οθόνη. Αυτή η λειτουργία θα σας προσφέρει περισσότερη ιδιωτικότητα και ασφάλεια όταν μοιράζεστε τη συσκευή σας.

Προσβασιμότητα για τον Οδηγό εγκατάστασης

Αναβαθμίστηκαν οι λειτουργίες προσβασιμότητας στον Οδηγό ρυθμίσεων για να υποστηρίζει περισσότερες λειτουργίες προσβασιμότητας, όπως διόρθωση χρωμάτων, αντιστροφή χρωμάτων και κατάργηση κινούμενων σχεδίων. Αυτή η λειτουργία θα παρέχει μια πιο φιλική προς το χρήστη και πιο εύκολη εμπειρία για χρήστες με αναπηρίες.

Happy Updating!

Asus ZenFone 8 Android