Το Vivo S17 Pro εμφανίζεται με Snapdragon 778G+ και selfie 50 MP

Η Vivo πρόκειται να κυκλοφορήσει τη σειρά S17 στις 31 Μαΐου. Η έκδοση vanilla της mid-range συσκευής θα τροφοδοτείται, όπως διάφορες πληροφορίες υποδεικνύουν μέχρι στιγμής, από τον επεξεργαστή Snapdragon 778G+ και θα έρχεται με 12GB RAM και Android 13 out of the box.

Vivo S17 Pro διαρροή

Το μοντέλο S17 Pro θα διαθέτει ένα λίγο πιο ιδιαίτερο LED φλας που μπορεί να προγραμματιστεί να ανάβει σε διαφορετικές θερμοκρασίες, καθώς και δύο μπροστινά φλας ενσωματωμένα στο επάνω πλαίσιο, όπως ακριβώς είδαμε και στο Vivo V23, που σημαίνει πως θα εστιάζει αρκετά στη selfie. Η μπροστινή κάμερα θα διαθέτει αισθητήρα 50MP, ενώ η πίσω κάμερα πορτραίτου θα διαθέτει 2x τηλεφακό ζουμ και έναν “φασματικό αισθητήρα” για καλύτερη απόδοση χρωμάτων.

Η επερχόμενη σειρά S17 από τη vivo φαίνεται να είναι μια πολλά υποσχόμενη συσκευή μεσαίας κατηγορίας, προσφέροντας έναν ισχυρό επεξεργαστή, άφθονη μνήμη RAM και μια σειρά χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την εμπειρία του χρήστη. Με την επίσημη παρουσίαση να είναι προ των πυλών, ανυπομονούμε να δούμε τι άλλο έχει να προσφέρει η σειρά S17.

Huawei Mate 40