Η Viber εγκαινιάζει το Viber Pay για εύκολη μεταφορά χρημάτων από την εφαρμογή

Η Viber το καλοκαίρι του 2022 εγκαινίασε το Viber Pay, μια νέα λειτουργία πληρωμών εντός της εφαρμογής. Με το Viber Pay, οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν χρήματα ο ένας στον άλλον μέσα από την εφαρμογή, ξεκινώντας από τους χρήστες στη Γερμανία και την Ελλάδα. Θα μπορούν να αποθηκεύουν και να μεταφέρουν ευρώ χρησιμοποιώντας το πορτοφόλι τους εντός της εφαρμογής. Στο μέλλον, όπως αναφέρει η εταιρεία θα προστεθούν περισσότερα νομίσματα, χώρες, αλλά και υπηρεσίες.

viber pay

Η Viber συνεργάζεται με τη Rapyd, μια παγκόσμια εταιρεία Fintech-as-a-Service, για να φέρει αυτή τη νέα λειτουργία πληρωμών στους χρήστες. Η προσθήκη μιας λύσης πληρωμών στην εφαρμογή είναι ένα λογικό επόμενο βήμα, καθώς το Viber συνεχίζει να αναπτύσσεται ως “σούπερ εφαρμογή”.

Για να χρησιμοποιήσουν το Viber Pay, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν χρήματα στο ψηφιακό πορτοφόλι τους χρησιμοποιώντας κάρτες Mastercard, Visa και τοπικές τράπεζες. Στο μέλλον, θα προστεθούν περισσότερες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων εγχώριων και διασυνοριακών μεταφορών, τραπεζικών εμβασμάτων και όχι μόνο.

Η Viber δεσμεύεται για το απόρρητο και την ασφάλεια των πληροφοριών των χρηστών της. Όλες οι πληρωμές και οι μεταφορές που πραγματοποιούνται μέσω του Viber Pay είναι κρυπτογραφημένες και πραγματοποιούνται από αδειοδοτημένους και ρυθμιζόμενους φορείς. Για να διατηρηθεί η ασφάλεια, οι χρήστες απαιτείται να εγγραφούν με επαληθεύσιμα στοιχεία ταυτότητας.

Το Viber Pay θα επεκταθεί σε περισσότερες περιοχές παγκοσμίως στο μέλλον. Το άρθρο δημιουργήθηκε από το επίσημο δελτίο τύπου της Viber, στο TechValue δεν έχουμε δοκιμάσει την συγκεκριμένη δυνατότητα.


Αν δεν έχεις την εφαρμογή Viber μάθε πως μπορείς να την εγκαταστήσεις.