Vernee Mars Pro | Λαμβάνει ενημέρωση με bug fixes και νέο security patch

Η Vernee είναι μια νέα εταιρεία που ξεκίνησε πρόσφατα να δημιουργεί δικά της κινητά από το μηδέν. Έχει κάνει μια πολύ καλή αρχή και πάντα ήθελα να δοκιμάσω τα κινητά της, όχι από περιέργεια, αλλά γιατί ακούω καλά λόγια από χρήστες.

Σαν νέα εταιρεία, έχει συναντήσει διάφορα προβλήματα και πολλά bugs όπως ακριβώς και η OnePlus. Ευτυχώς όμως, το δυνατό σημείο της Vernee είναι το developer κομμάτι. Η εταιρεία έχει πολύ καλό ιστορικό σε θέματα ενημερώσεων και αναβαθμίσεων στις επόμενες εκδόσεις του Android.

vernee mars pro update

Ένα από τα κινητά τους, το Vernee Mars Pro που φημίζεται για τον bezel-less σχεδιασμό του (στα πλάγια) και τα 6GB RAM, πήρε αναβάθμιση λογισμικού. Όπως φαίνεται και από το screenshot, οι αλλαγές είναι πολλές, άλλα όχι και τόσο εμφανείς. Έχει βελτιωθεί η κάμερα, αλλά και ο ήχος του κινητού. Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι η αναβάθμιση του Android Security Patch σε αυτό του Αυγούστου 2017.

Ένα μικρό θαύμα, αφού πρόκειται για μικρή εταιρεία που φαίνεται να κάνει ό,τι μπορεί για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της. Αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε κάποιο από τα κινητά της Vernee, θα πρέπει να το πάρετε από την Κίνα. Η διαδικασία είναι απλή και χωρίς φόβο για τελωνείο, από το GearBest. Για λεπτομέρειες, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας για αγορές από Κίνα μέσω ίντερνετ.

vernee mars pro update

Asus ZenFone 8 Android