Vernee Apollo 2 αποκλειστικές Hands-On φωτογραφίες με το πρωτότυπο!

Τι νομίζατε, ότι πήγαμε MWC μόνο για να πιάσουμε Sony και LG; Φυσικά και όχι, γιατί εκτιμάμε τον καλό Κινέζο και σχεδόν μόνο μια ολόκληρη μέρα γυρνάμε στα ΚινεζοBooth μήπως δούμε τίποτα καλό να δούμε και να σας δείξουμε. Ξαφνικά μπροστά μας ξεφύτρωσε η Vernee, ( τυχαίο; ) μια νέα εταιρεία η οποία πολύ γρήγορα αποδείχτηκε αξιόπιστη από το ίδιο το κοινό. Στα χέρια μας έχουμε το πρωτότυπο Vernee Apollo 2 για μερικές αποκλειστικές Hands-On φωτογραφίες!

Vernee-Apollo-2-back

Vernee Apollo 2

Όταν θα είναι προς πώληση θα φοράει τον MediaTek Helio X30 με 10 πυρήνες αλλά και κατασκευασμένος μόλις στα 10nm με ότι θετικό συνεπάγεται αυτό! Υποστηρίζει μέχρι και Google Daydream VR, μπορεί να καταγράψει μέχρι και 4K HDR video. Ο Helio X30 εξάλλου είναι ένα από τα τελευταία chipset της MediaTek αλλά και το πρώτο της στα 10nm οπότε ελπίζουμε να μην βγει προβληματικός.

Vernee-Apollo-2-screen

Το Vernee Apollo 2 Θα έρχεται out-of-the-box με Android Nougat 7.1 αλλά και τεχνικά χαρακτηριστικά από άλλο πλανήτη, τουλάχιστον στα χαρτιά… Θα έχει 8GB RAM, που αμφιβάλουμε αν το Andoid θα μπορεί να εκμεταλλευτεί σωστά αλλά ας μη το κρίνω από τόσο νωρίς. Η οθόνη έχει διαγώνιο 5.5″ και μας είπαν πως θα έχει υψηλή ανάλυση χωρίς να έχουν καταλήξει ακόμα αν θα είναι 2K ή FullHD.

Vernee-Apollo-2-buttons

Τέλος, το Vernee Apollo 2 φαίνεται να μην υστερεί κάπου αυτή τη στιγμή, αφού έχει μέχρι και Sony αισθητήρα για τη πίσω κύρια κάμερα, Sony IMX 298 στα 16MP. θετικό πως η θύρα φόρτισης είναι USB type-c και αναμένουμε να μάθουμε την τιμή αλλά και τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Asus ZenFone 8 Android