Umi Zero 2: Έρχεται 1η Σεπτέμβρη με δύο οθόνες
Μετά την κυκλοφορία του Umi Zero, που είχε κάνει αρκετό θόρυβο γύρω από το όνομά του, αλλά δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στους χρήστες που το παρέλαβαν, η Umi φαίνεται πως ετοιμάζει τον αντικαταστάτη του. Όπως μάθαμε, μόλις, το νέο smartphone θα είναι το Umi Zero 2, και η Umi ελπίζει να αλλάξει την άποψη των χρηστών φέρνοντας κάτι διαφορετικό στο τραπέζι.
Video Review Με Το Πιο Δυνατό Camera Phone Που κυκλοφορεί Ελλάδα!
Umi Zero 2 – Dual display
Μπορεί να μην ξέρουμε πολλά πράγματα ακόμα για το Umi Zero 2 αλλά αυτό που μάθαμε ήταν αρκετό για να μας κάνει να ενδιαφερθούμε. Το Umi Zero 2 θα διαθέτει δύο οθόνες, μία σε κάθε πλευρά, στα πρότυπα του Yotaphone και του επίσης κινέζικου Siswoo R9. Από τη φωτογραφία που δόθηκε στην δημοσιότητα φαίνεται ότι το Umi Zero 2 θα είναι ακριβώς όπως και οι δύο παραπάνω προτάσεις που αναφέραμε και θα διαθέτει μία κανονική έγχρωμη οθόνη στην μία πλευρά και άλλη μία τεχνολογίας e-ink στην άλλη, για διάβασμα ή και ειδοποιήσεις με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και την ευκολότερη ανάγνωση σε συνθήκες ηλιοφάνειας.
Umi Zero 2 – Διαθεσιμότητα
Η διπλή οθόνη όμως δεν ήταν το μόνο που φανερώθηκε καθώς η φωτογραφία αναφέρει μία ημερομηνία, 1/9. Έτσι πιστεύουμε ότι η 1η Σεπτεμβρίου θα είναι η ημερομηνία παρουσίασης του νέου Umi Zero 2. Όπως καταλαβαίνεται απέχουμε ακόμα σχεδόν δύο μήνες από αυτή την ημερομηνία, πράγμα που σημαίνει πως μάλλον η Umi θα εκμεταλλευθεί αυτό το διάστημα για να δημιουργήσει κάποιο hype γύρω από την συσκευή, αν σκεφθούμε το γεγονός ότι ξεκινάει τόσο νωρίς να δίνει στοιχεία.
Η διπλή οθόνη και η ημερομηνία είναι οι μόνες πληροφορίες που έχουμε προς το παρόν, καθώς τίποτα άλλο δεν έχει δημοσιευθεί ή διαρρεύσει. Για οτιδήποτε νεότερο προκύψει μείνετε συντονισμένοι και θα σας ενημερώσουμε.