Transformers: Forged to Fight, ρομποτικες μάχες σε iOS και Android

Η PAX East και φέτος είχε πολλά νέα και εκπλήξεις. Μία από αυτές είχαν να κάνουν με την ανακοίνωση νέου Transformers τίτλου. Ένας αρκετά διαφορετικός τίτλος από αυτούς που έχουμε γνωρίσει μέχρι τώρα. Στα πλαίσια της έκθεσης, η Kabam παρουσίασε τον νέο Transformers: Forged To Fight. Με την διαφορά ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα fighting game. Ο τίτλος έρχεται με αρκετές επιλογές και πολλούς γνώριμους χαρακτήρες.

Transformers: Forged to Fight


Transformers: Forged to Fight

Το gameplay έρχεται διαφοροποιημένο σε σχέση με ότι έχουμε δει από άλλα fighting games. Η χρήση των κινήσεων θα είναι εύκολη, με τις βασικές επιθέσεις να είναι απλές και γρήγορες. Με το πάτημα ενός άλλου πλήκτρου θα μπορούμε να μεταμορφωθούμε και να πραγματοποιούμε επιθέσεις. Φυσικά θα υπάρχουν και ισχυρές επιθέσεις, με τον κάθε χαρακτήρα να έχει την δική τού ξεχωριστή ικανότητα.

Transformers: Forged to Fight

Όπως έχουμε δει και σε άλλα fighting games η ειδική επίθεση θα πραγματοποιείται όταν η μπάρα φόρτισης θα είναι πλήρης. Η αρένα στο Transformers: Forged To Fight θα είναι 3D. Ο τίτλος έχει επιρροές από Soul Calibur, όσον αφορά τη δυνατότητα αποφυγής επιθέσεων των αντιπάλων. Έτσι θα υπάρχουν μεγάλες αρένες για την εξέλιξη της μάχης, αλλά και αρένες με διαδραστικό περιβάλλον. Με αυτό το τρόπο το παιχνίδι θα προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία.

Το Transformers: Forged To Fight θα δώσει την ευκαιρία στους παίχτες να φτιάξουν την δική τους ομάδα Bots. Αυτό σημαίνει ότι Autobots και Decepticons θα βρεθούν να πολεμούν μαζί. Ενώ το παρών θα δώσουν χαρακτήρες τόσο από τις ταινίες του Michael Bay αλλά και από την παιδική τηλεοπτική σειρά.

Transformers: Forged to Fight

Transformers: Forged to Fight

Με αυτά που είδαμε από το πρώτο trailer, το Transformers: Forged to Fight διαθέτει όμορφα και εντυπωσιακά εφέ. Και σίγουρα το αποτέλεσμα σε ότι έχει να κάνει στις σύγχρονες φορητές συσκευές αναμένεται να είναι εντυπωσιακό. Αν όσοι διαθέτετε μια όχι και τόσο σύγχρονη συσκευή, θα μπορείτε μέσω των επιλογών που θα έχετε στα γραφικά να δοκιμάσετε τις ρυθμίσεις για καλύτερο αποτέλεσμα.

Το Transformers: Forged to Fight έρχεται δωρεάν σε iOS και Android συσκευές στις αρχές Απριλίου. Επίσης θα υπάρχουν και αγορές για νέους χαρακτήρες. Τέλος, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το trailer που ακολουθεί.

Πηγή