TOP 10 Deals [Editors Choice] με κορυφαία gadgets και αξεσουάρ από 3$

[alert-success]

Όλα τα παρακάτω προϊόντα για αγορά από Κίνα βρίσκονται στα καταστήματα του οδηγού.

[/alert-success]

  • MEIZU EP-51 Bluetooth ακουστικά από 38$

Ισως τα πιο ενδιαφέροντα Bluetooth ακουστικά που κυκλοφορούν εκεί έξω, με τιμή περίπου τα 35€ για αγορά από Κίνα. Σχεδιαστικά, ξεχωρίζουν με ευκολία και είναι σε στυλ ψείρες. Έχει κουμπιά έντασης, αλλά και μικρόφωνο αν θελήσουμε να απαντήσουμε σε κλήσεις την ώρα που ακούμε μουσική.

MEIZU EP-51

  • ZUK Z2 με SnapDragon 820 174$

Αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα value for money Android Smartphones που κυκλοφορούν εκεί έξω αυτή τη στιγμή. Στα χρήματα αυτά, ακόμα και από την αγορά της Κίνας, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορείτε να βρείτε κάτι πιο ανταγωνιστικό και ταυτόχρονα ποιοτικό. Δείτε εδώ το αναλυτικό Review του ZUK Z2.

zuk z2

  • Xiaomi Redmi Note 3 – Note 3 Pro Hybrid Silicon θήκη 3$

Είναι γνωστό πως τα περισσότερα οικονομικά Xiaomi smartphone δεν έχουν Gorilla Glass και είναι ευάλωτα. Προστάτεψε το αγαπημένο σου Redmi Note 3 ή οποιοδήποτε άλλο Xiaomi smartphone έχεις. Η Hybrid Silicon θα προστατέψει το Redmi Note 3 όπως πρέπει με μόνο 3$. Βρες τη στο link από κάτω ή ψάξε για άλλες του γούστου σου.

xiaomi redmi note 3 θηκη

  • Xiaomi 10.000 Power Bank USB Type-C QC3.0 37$

Μέχρι στιγμής το πιο κομψό και σύγχρονο PowerBank που υπάρχει. Υποστηρίζει μέχρι και Quick Charge 3.0 τεχνολογία γρήγορης φόρτισης για αυτούς που τη χρειάζονται. Έχει χωρητικότητα 10.000mAh και μπορεί να φορτίσει ένα τυπικό smartphone 3.5 φορές.

Xiaomi 10000mAh QC3.0

  • TOMO Smart 18650 φορτιστής μπαταριών και Power Bank 14$

Με το συγκεκριμένο power bank μπορείτε όχι μόνο να φορτίσετε το κινητό σας, αλλά και τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που έχετε. Έχω αλλάξει 3 power bank μέσα σε 2 χρόνια και αυτό γιατί οι μπαταρίες χαλάνε με το καιρό, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τις αλλάξω και το power bank ουσιαστικά να βγαίνει άχρηστο. Το TOMO Smart 18650 δε θα χρειαστεί ποτέ πέταμα, γιατί οι μπαταρίες που θα του βάλετε όταν χαλάσουν, μπορούν να αντικατασταθούν με καινούργιες.

TOMO Smart 18650

  • ZUK Edge smartphone με σχεδίαση χωρίς bezel 389$

Αν το Xiaomi Mi Mix με τα απειροελάχιστα bezels σου άρεσε, τότε σίγουρα θα σου αρέσει και το ZUK Edge. Βασικό του χαρακτηριστικό είναι η τιμή του: κοστίζει 389$ και όχι τα διπλάσια όπως το Xiaomi Mi Mix. Παρόλα αυτά, η ZUK είναι εταιρεία της Lenovo και αυτό σημαίνει πολλά για την ποιότητά του και όχι μόνο. Έχει τελευταίας γενιάς chipset και οι επιδόσεις του δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από άλλα πιο ακριβά κινητά.

zuk edge

  • Xiaomi Hybrid Pro Six Drivers ακουστικά 26$

Αν θέλετε κορυφαίο ενσύρματο ήχο, τότε τα συγκεκριμένα ακουστικά της Xiaomi είναι μονόδρομος. Για την ακρίβεια έχουν τόσο ποιοτικό ήχο που φτάνουν σε απόδοση ακόμα και ακουστικά αξίας 150$. Δύσκολο να το πιστέψετε, αλλά είναι αλήθεια. Μία όμως δοκιμή θα σας πείσει. Βγάζουν καθαρό ήχο και με όσο μπάσο χρειάζεται για να έχουμε μια μοναδική εμπειρία. Αγοράστε τα και θα με θυμηθείτε.

Xiaomi Hybrid Pro Six Drivers

  • Ulefone Power 2 smartphone με μπαταρία θηρίο 6.050mAh 179$

Αν ψάχνετε για μια πρόχειρη λύση με μεγάλη μπαταρία, ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε και το Ulefone Power 2. Όπως έχετε καταλάβει ξεχωρίζει γιατί έχει ασυνήθιστα μεγάλη μπαταρία, που σπάνια βλέπουμε σε κινητό. Έχει οθόνη 5.5″ FullHD, αλλά μη ξεγελιέστε από την χαμηλή του τιμή, έχει και Gorilla Glass 3 που οι Κινέζοι αποφεύγουν. Φαίνεται να έχει όμως γρήγορη απόκριση με 4GB RAM και όχι μόνο.

Ulefone Power 2

  • Vernee Thor budget κινητό με οθόνη 5″ 119$

Το Vernee Thor είναι από τα πρώτα κινητά της εταιρείας. Η Vernee έχει καταφέρει να γίνει γνωστή σε σύντομο χρονικό διάστημα για τα ποιοτικά value smartphones που κατασκευάζει. Το Thor, όπως το βάφτισε, φοράει stock Android και έχει αναβαθμιστεί επίσημα σε Android Nougat. Οπότε, αν είστε υπέρ των budget κινητών με stock android και updates, τότε ίσως να αγαπήσετε το Vernee Thor.

vernee thor

  • Yongnuo YN300 LED για Video ή φωτογραφίες 45$

Αν ασχολείσαι με video ή φωτογραφία ερασιτεχνικά ή και επαγγελματικά τότε το Yongnuo YN300 LED θα σου φέρει τα πάνω κάτω. Ξέχνα το φωτισμό LED με 200, 300 και 500 ευρώ. Το συγκεκριμένο LED μπορεί να σε καλύψει σε αρκετές περιστάσεις με μόλις 45$! Έχει 96 LED με δύναμη 18W και έχει ρυθμιζόμενο φως σε ζεστό ή πιο ψυχρό ανάλογα τα πλάνα ή τις φωτογραφίες που θες να τραβήξεις.

Yongnuo YN300 LED

Asus ZenFone 8 Android