Ετοιμάζεται η κυκλοφορία του Titanfall και σε mobile συσκευές

Μόνο πετυχημένη μπορεί να θεωρηθεί η ανταπόκριση που είχε το Titanfall τόσο στο PC όσο και στις κονσόλες της Microsoft, γ’αυτό το λόγο η Respawn Entertainment ανακοίνωσε τη μεταφορά του εν λόγω παιχνιδιού και στις τηλεφωνικές συσκευές.

titanfall


TitanFall

Η Respawn Entertainment θα συνεργαστεί μαζί με την Nexon για τη δημιουργία νέων mobile παιχνιδιών πάνω στο sci-fi σύμπαν του Titanfall με την ανάπτυξη του παιχνιδιού να αναλαμβάνει το στούντιο Particle City και το πρώτο από την σειρά που θα δημιουργηθεί αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως το 2016. Ο CEO και συνιδρυτής της Respawn Entertainment δήλωσε πως:

Η συνεργασία με την Nexon είναι σημαντική για πολλούς λόγους. Η Nexon διαθέτει ένα ασυναγώνιστο δίκτυο εκδόσεων και ειδικεύεται στην εμπειρία του free-to-play, όποτε αυτό θα επιτρέψει στο Titanfall να φτάσει σε νέα παγκόσμια ακροατήρια. Επίσης η Particle City θα δημιουργήσει νέα αυτόνομα παιχνίδια τα οποία θα προσφέρουν μια νέα και πρωτότυπη gameplay εμπειρία στους παίκτες, επεκτείνοντας έτσι το κόσμο του.

Επίσης ο Owen Mahoney, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ανέφερε:

Σαν παίκτης και φαν του Titanfall, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεργαστώ με μια ταλαντούχα ομάδα σαν τη Respawn Entertainment για να φέρουμε το εν λόγω παιχνίδι στο κόσμο των κινητών και των tablets. Μέσα από τη στενή συνεργασία με τη Respawn και  Particle City έχουμε ως στόχο να χτίσουμε πάνω στην επιτυχία του original παιχνιδιού και να εισάγουμε εκατομμύρια mobile gamers στο πλούσιο κόσμο του.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, το Titanfall θα κυκλοφορήσει για Android και iOS συσκευές σε μορφή freemium, δηλαδή θα μπορεί κάποιος να το κατεβάσει δωρεάν και να κάνει αγορές μέσα από το παιχνίδι.

Πηγή