The Wolf Among Us 2, ο λύκος επιστρέφει το 2018 με νέα Season

Είναι ίσως από τους πιο αγαπημένους τίτλους της Telltale Games. Ο λόγος για The Wolf Among Us, που κατάφερε να κερδίσει ένα μεγάλο μέρος του κοινού πριν μερικά χρόνια. Ουσιαστικά, η αγάπη του κόσμου και η αναμονή για μια νέα σειρά έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να σκεφτούν την συνέχειά του. Λίγο πριν το Comic-con στο Σαν Ντιέγκο, η Telltale επιφύλαξε μερικές εκπλήξεις. Μια από αυτές ήταν και η ανακοίνωση του The Wolf Among Us 2 που έρχεται μέσα στο 2018.

The Wolf Among Us 2

 


The Wolf Among Us 2

Όχι έναν, αλλά τρεις τίτλους έδωσε στην δημοσιότητα η Telltale Games, που θα έρθουν να συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία που έχουν σημειώσει μέχρι τώρα τα παιχνίδια της. Το καλό το κράτησε για το τέλος. Το τελευταίο βίντεο σηματοδοτεί και την μεγάλη επιστροφή με την ανακοίνωση του The Wolf Among Us 2. Μια ανακοίνωση που σίγουρα πολλοί δεν την περίμεναν. Σίγουρα, έφερε κι ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη των οπαδών της σειράς.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το The Wolf Among Us είναι βασισμένο πάνω στο comic του Bill Willingham, Fables. Όπως και στον πρώτο τίτλο, έτσι και το δεύτερο μέρος θα περιστρέφεται γύρω από το comic. Κάποιος τίτλος που θα συνοδεύει το The Wolf Among Us 2 δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι τώρα. Δεν δόθηκαν επίσης πληροφορίες για την υπόθεση του παιχνιδιού. Γνωρίζουμε μόνο ότι θα έχουμε να κάνουμε με μια νέα ιστορία, χωρίς να δίδονται περαιτέρω λεπτομέρειες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κυκλοφορήσει το 2018, συγκεκριμένα το πρώτο εξάμηνο του νέου έτους.

The Wolf Among Us 2

Για την ιστορία, το πρώτο The Wolf Among Us κυκλοφόρησε σε 5 επεισόδια. Ουσιαστικά, έχει τον ρόλο του prequel σε ό,τι έχει να κάνει με το σκέλος των Comics, όπως χαρακτηριστικά είχε τονίσει και η Telltale Games. Μεταφέρει τους παίκτες στο 1986 και σχεδόν 20 χρόνια πριν τα γεγονότα του Fables.

Το The Wolf Among Us 2 θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One, PC και Mac, αλλά δεν υπάρχει ενημέρωση για την ώρα αν θα το δούμε και σε άλλες πλατφόρμες. Το παρών θα δώσει και στις φορητές συσκευές για Android και iOS. Περισσότερα στοιχεία θα δώσει η Telltale Games τις επόμενες μέρες.

The Wolf Among Us 2

Πηγή