Το πρώτο trailer του The Matrix Resurrections είναι επικό

Μέσα στο ρεύμα της εποχής η σειρά Matrix είναι ακόμη μία που επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στην «αφάνεια». Πριν λίγες ώρες η Warner Bros. Pictures δημοσιοποιήσε το πρώτο trailer της νέας ταινίας που φέρει τον τίτλο The Matrix Resurrections.

Ο πρωταγωνιστής, Keanu Reeves, εμφανίζεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πλήρως προβληματισμένος. Σύντομα θα εμφανιστεί με έναν παλιό γνώριμο, που θα του προσφέρει για ακόμη μία φορά δύο χάπια και τότε όλα θα αρχίσουν ξανά. Ο Neo θα επιστρέψει και για ακόμη φορά στόχος είναι να κατακτήσει τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται στις 22 Δεκεμβρίου του 2021 σε κινηματογράφους. Εμείς αν και μεγάλοι φίλοι της θρυλικής πλέον σειράς έχουμε τις επιφυλάξεις μας, ωστόσο περιμένουμε την επιστροφή του Neo με ανυπομονησία,καθώς το trailer μας γέμισε με hype. Σίγουρα όλοι θέλουμε ένα σύγχρονο Matrix, το οποίο θα ασκεί με τον δικό του τρόπο κριτική στη σύγχρονη καπιταλιστική κοινωνία, σπάζοντας όλα τα δεσμά του τι είναι και τι δεν είναι politically correct.