Temu Greece 2023 – Τι Να Προσέξεις + Τελωνείο

Το temu είναι και επίσημα πλέον ένας ταιράστιος παίκτης στις αγορές από Κίνα. Τα πράγματα δεν είναι όμως τόσο απλά, δεν μπορείς απλά να μπαίνεις στο temu και να αγοράζεις χωρίς κάποια αρκετά βασικά πράγματα για το temu. Επειδή δεν θέλουμε να γράψουμε ένα ακόμα κουραστικό άρθρο που προσπαθεί να κλέψει λίγο από τον χρόνο σου, παρακάτω θα βρεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το Temu Greece.

temu greece

TEMU GREECE

  1. Δεν είναι τυχαίο που μέσω της εφαρμογής δίνει μεγαλύτερες προσφορές, η εφαρμογή του temu για smartphones είναι κάτι παραπάνω από κακόβουλη και επικύνδινη, μην την εγκαταστήσεις.
  2. Πριν κάθε αγορά από το temu φρόντισε να χρησιμοποιείς αυτό το link ώστε να γνωρίζουν ότι είσαι αναγνώστης του TechValue, έτσι η παραγγελία σου δεν θα φαίνεται ότι προήλθε από το “πουθενά” και η αγορά σου θα έχει μία έξτρα δόση περιποίησης.
  3. Πρόσοχη, πολλά πράγματα από το temu είναι μέτριας ποιότητας, κάνε πάντα καλή έρευνα αγοράς πριν καταλήξεις. Με καλό ψάξιμο μπορείς να πραγματοποιήσεις πραγματικά έξυπνες αγορές.
  4. Το temu Greece είναι πολύ καλά οργανωμένο με την μέθοδο αποστολής του. Ό,τι και να αγοράσεις θα έρθει χωρίς τελωνείο, σε περίπου 10 μέρες με courier στη πόρτα σου.

Το άρθρο ανανεώνεται τακτικά, αποθηκευσέ το και πριν κάθε αγορά να το διαβάσεις για τυχόν αλλαγές που μπορεί να γίνουν και θα ανακοινωθούν εδώ.

Asus ZenFone 8 Android