Tekken 7: Fated Retribution, αλλαγές και νέα στοιχεία

Οι ανακοινώσεις διαδέχονται η μία την άλλη στην φετινή E3 2016, για να επιβεβαιώσουν αρκετές φήμες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Μια από αυτές έρχεται διά στόματος Katsuhiro Harada, παραγωγού της σειράς Tekken, για τη μεταφορά του νέου Tekken 7: Fated Retribution πέρα από το Xbox One και στα PC μέσω της πλατφόρμας του Steam.

Tekken 7: Fated Retribution


Tekken 7: Fated Retribution, αλλαγές και νέα στοιχεία

3 Ιουλίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Αρκετές πληροφορίες για το σύστημα μάχης, το ράστερ, αλλά και για το τι θα πρέπει να περιμένουμε γύρω από το νέο Tekken 7 έδωσε στην δημοσιότητα μέσω του PS Blog ο δημιουργός της σειράς, Katsuhiro Harada. Όπως δήλωσε ο ίδιος, θα βρούμε την προσθήκη του Interactive Cutscenes στο Story Mode που θα μας βοηθήσει, με την σωστή χρήση των κουμπιών, να γλιτώσουμε ένα δυνατό Damage. Αλλαγές θα υπάρξουν και σε ό,τι έχει να κάνει με το περιβάλλον του παιχνιδιού, καθώς με την χρήση του Dynamic Weather κατά την διάρκεια της μάχης θα μπορούμε να προκαλέσουμε καταστροφές και στο περιβάλλον.

Ο Katsuhiro Harada προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις σε ό,τι έχει να κάνει με το ράστερ και τις προσθήκες που θα υπάρξουν. Στο νέο Tekken 7 θα δούμε χαρακτήρες όπως τους Katarina, Claudio, Lucky Chloe, Josie Shaheen και, τέλος, τον Akuma. Άλλη μια προσθήκη είναι αυτή μιας πόλης που θα είναι σημαντική και θα φέρει ραγδαίες εξελίξεις στην σειρά. Σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι του gameplay, θα έχουμε στην διάθεσή μας το Rage Drive που, με την σωστή χρήση των κουμπιών την ώρα που πρέπει, θα μπορέσουμε να πετύχουμε Combos που θα φέρουν στον αντίπαλό αρκετή ζημία, ενώ το Rage Art θα μας δίνει την δυνατότητα να πετύχουμε εντυπωσιακά και δυνατά Finishers στον αντίπαλό μας .

Tο Tekken 7: Fated Retribution θα κυκλοφορήσει αρχές του νέου έτους για PS4, Xbox One και PC.


Tekken 7: Fated Retribution, έρχεται για Xbox One και PC μέσω Steam

16  Ιουνίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Η επίσημη παρουσίαση έγινε μέσω ενός CGI trailer από την Bandai Namco. H μεταφορά του επιτυχημένου franchise, πέρα από την κονσόλα της Sony που παραδοσιακά κάθε νέος τίτλος βγαίνει εκεί, προετοιμάζει τους φίλους της σειράς και για την μεταφορά του σε άλλες πλατφόρμες για πρώτη φορά.

Στο trailer παρακολουθούμε έναν από τους πιο γνωστούς χαρακτήρες της σειράς, τον Heihachi, να αντιμετωπίζει ένα χαρακτήρα από ένα άλλο γνωστό fighting game, τον Akuma από το Street Fighter, επιβεβαιώνοντας την παρουσία του στο ρόστερ του νέου Tekken, αλλά θα δούμε και άλλους χαρακτήρες. Ο τίτλος θα έρθει με όλες τις απαιτούμενες βελτιώσεις σε σύγκριση με την ιαπωνική έκδοση, σε ό,τι έχει να κάνει τα Arcades.

Το Tekken 7: Fated Retribution θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC μέσω Steam αρχές του 2017.

Tekken 7: Fated Retribution

Πηγή