Το απόλυτα καθαρό Office Setup Του TechValue!

Όταν αρκετές ώρες της ημέρας τις περνάς στο γραφείο είναι σημαντικό το στήσιμο του να είναι ξεκούραστο, όχι μόνο για φαίνεται πιο ωραίο, αλλά και για να μην κουράζει οπτικά ή ακόμα και να μην αποσπά την προσοχή με πολλές “πληροφορίες”.

Έχοντας λοιπόν περάσει χρόνια κάνοντας δουλειά γραφείου, με πολλές ενδιάμεσες στάσεις πάντα για γεωργικές εργασίες, μπορώ να πω ότι έχω δημιουργήσει το τέλειο στήσιμο, τουλάχιστον για μένα. Αλλά πάμε να δούμε πως το δημιούργησα.


Το Πληκτρολόγιο

Το πιο σημαντικό ρόλο στo στήσιμο έπαιξε το πληκτρολόγιο, το οποίο για έναν διαβασμένο και ιδιότροπο poweruser, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από ένα Keychron χαμηλού προφίλ! Πιο συγκεκριμένα χρησιμοποιώ την έκδοση K3 (K3E3) με τα υπέροχα καφέ οπτικά κουμπιά. Πλέον δεν μπορώ να το αποχωριστώ ενώ μέχρι και τα πληκτρολόγιά των ThinkPad τα κάνει να φαίνονται φτωχά, μιλάμε άλλα επίπεδα πρόσφυσης!


Το MousePad

Αμέσως δεύτερο σε προτεραιότητα έρχεται το MousePad το οποίο δεν θα μπορούσε να είναι εκτός από Picks! Τα Picks MousePad είναι φτιαγμένα από κορυφαίας ποιότητας δερματίνη διπλής όψεως ενώ και οι 4 χρωματικές επιλογές που σου δίνουν είναι ουσιαστικά 8, αφού κάθε όψη έχει διαφορετικό χρώμα. Στο δικό γραφείο μου υπάρχουν πάντα 2 MousePad όπως θα δείτε. Το ένα για να ξεκουράζονται με ασφάλεια ευαίσθητα gadget όπως smartphones, αλλά και το θρυλικό υβριδικό Lenovo Watch X που και αυτό δύσκολα το αλλάζω, παρόλο που καμία έξυπνη λειτουργία του δεν δουλεύει όπως πρέπει!

mousepad

Το μπορντό κόκκινο MousePad είναι και αυτό Picks και το χρησιμοποιώ για το ποντίκι, αλλά και για να ακουμπάει το χέρι μου, αφού μου αρέσει στην αφή. Αυτός είναι και ο λόγος που πάντο το έχω κάθετα και όχι οριζόντια όπως συνηθίζεται. Τα Picks αποτέλεσαν μία σημαντική πινελιά στο γραφείο, διότε μόνο ένα υπέρ λεπτο mousepad από δερματίνη θα μπορούσε να κάνει elegant, αλλά και να δημιουργήσει ισσοροπία στο στήσιμο του γραφείου. Μπορείτε να μάθετε πιο πολλά με τα Picks MousePad εδώ.


Το ποντίκι

Το ποντίκι θα λέγαμε πως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά το παστέλ χρώμα σίγουρε υποστήριξε αρκετά την απλότητα του setup. Πρόκειται για το Logitech G305, ένα αξιόλογο TechValue ποντίκι θα έλεγα για gaming και δουλειά.