Θέλεις να γίνεις αρθρογράφος στο TechValue.GR;

Το TechValue μεγαλώνει και αναζητά αρθρογράφο ή αλλιώς συντάκτη! Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως αγγελία για αγορά εργασίας ή οτιδήποτε παρόμοιο.

Ο αρθρογράφος θα πρέπει να γνωρίζει και να ασχολείται με smartphones από ενδιαφέρον (χόμπι). Θα πρέπει να γράφει την ημέρα τουλάχιστον 1 άρθρο από Δευτέρα έως Παρασκευή για αρχή, με δυνατότητα εξέλιξης ώστε να γράφει πιο πολλά.

TechValue Author

Αν ενδιαφέρεσαι να αφήσεις και εσύ το λιθαράκι σου στο πιο έντιμο site τεχνολογίας στην Ελλάδα τότε θα πρέπει να μας στείλεις ένα άρθρο για να δούμε τις δυνατότητες σου. Διάλεξε το αγαπημένο σου κινητό και γράψε άρθρο σαν να ανακοινώθηκε σήμερα. Θα πρέπει να αποτελείτε το λιγότερο από 200 λέξεις και 1 τίτλο. Εάν σε ενδιαφέρει πραγματικά να γράψεις στο TechValue μπορείς να διαβάσεις και τις αρχές δημοσίευσης.

Στείλε μας email και πες μας ποιες είναι οι αγαπημένες σου σελίδες στο facebook που ακολουθείς μαζί με το άρθρο για να σε γνωρίσουμε καλύτερα. Αν η αγγελία δεν σε ενδιαφέρει απλά συνέχισε να διαβάζεις TechValue!

Asus ZenFone 8 Android