Πώς θα μοιράζει δώρα το TechValue.gr από εδώ και στο εξής;

Εδώ και αρκετά χρόνια, με βασανίζει η ιδέα των “κληρώσεων” και πόσο άδικη είναι η διαδικασία που επιλέγεται ένας “τυχαίος” νικητής ανάμεσα σε χιλιάδες. Το θέμα είναι, όταν υπάρχει κάποιο δώρο για το κοινό, να το παίρνει κάποιος που το αξίζει, κάποιος για παράδειγμα που βοηθάει το TechValue με τον τρόπο του! Βρήκα πώς μπορώ να πω ένα ικανοποιητικό “ευχαριστώ” σε όλους εσάς που στηρίζετε το site συστηματικά.

techvalue δωρα διαγωνισμός

Παρακάτω, ανακοινώνω τους τρόπους με τους οποίους θα μπορείτε να κερδίσετε διάφορα δώρα και είναι πραγματικά απλοί. Βασικός στόχος είναι να βγούμε όλοι κερδισμένοι! Εσείς, αλλά και η σελίδα!

Κάθε μήνα 1 νικητής!

  • Ο νικητής θα επιλέγεται με βάση τα reactions (like, love κ.λ.π.) που έκανε τον προηγούμενο μήνα σε όλα τα post του TechValue στο Facebook. Είτε ήταν εικόνα, άρθρο ή προσφορά, δεν έχει σημασία.
  • Σε καμία περίπτωση δεν θα κερδίζουν συνέχεια οι ίδιοι, αλλά μετά από μερικούς μήνες είναι πολύ πιθανό να κερδίσουν ξανά. Θα προσπαθήσω να γίνει όσο πιο δίκαιο γίνεται.
  • Η υποστήριξη με reactions στο FB παίζει ρόλο για τις επόμενες κληρώσεις, ακόμα και αν δεν κερδίσατε τον τρέχοντα μήνα.

Σημείωση: Σε ό,τι έχει να κάνει με τον νικητή από το Facebook, αρκούν μόνο τα reactions. Δεν ισχύουν κοινοποιήσεις και σχόλια. Οι όροι του διαγωνισμού μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση

Τα email δεν δημοσιεύονται. Ανορθόγραφα σχόλια, με κεφαλαία ή εκτός θέματος διαγράφονται.

2 Σχόλια

  1. Κώστας ξέχασα να γράψω το όνομά μου.
    Καλές γιορτές επίσης και σας εύχομαι σε όλη την ομάδα τα καλύτερα για τον καινούργιο χρόνο!!!