Πώς θα μοιράζει δώρα το TechValue.gr από εδώ και στο εξής;

Εδώ και αρκετά χρόνια, με βασανίζει η ιδέα των “κληρώσεων” και πόσο άδικη είναι η διαδικασία που επιλέγεται ένας “τυχαίος” νικητής ανάμεσα σε χιλιάδες. Το θέμα είναι, όταν υπάρχει κάποιο δώρο για το κοινό, να το παίρνει κάποιος που το αξίζει, κάποιος για παράδειγμα που βοηθάει το TechValue με τον τρόπο του! Βρήκα πώς μπορώ να πω ένα ικανοποιητικό “ευχαριστώ” σε όλους εσάς που στηρίζετε το site συστηματικά.

techvalue δωρα διαγωνισμός

Παρακάτω, ανακοινώνω τους τρόπους με τους οποίους θα μπορείτε να κερδίσετε διάφορα δώρα και είναι πραγματικά απλοί. Βασικός στόχος είναι να βγούμε όλοι κερδισμένοι!

Θα υπάρχουν κάθε μήνα τουλάχιστον 3 νικητές!

  • Ο πρώτος νικητής θα επιλέγεται με βάση τα reactions (like, love κ.λ.π.) που έκανε τον προηγούμενο μήνα σε όλα τα post του TechValue στο Facebook. Είτε ήταν εικόνα, άρθρο ή προσφορά, δεν έχει σημασία.
  • Δεύτερος και τρίτος θα επιλέγονται από εμένα προσωπικά, χωρίς κλήρωση, και θα είναι άτομα τα οποία αγοράζουν από τα links του Banggood που βάζω στο Facebook. Αφορά παραγγελίες που έχουν γίνει τουλάχιστον 20 ημέρες πριν. Οπότε, όποιος έκανε πρόσφατα κάποια αγορά, μπορεί να επιλεχθεί τον επόμενο μήνα.
  • Σε καμία περίπτωση δεν θα κερδίζουν συνέχεια οι ίδιοι, αλλά μετά από μερικούς μήνες είναι πολύ πιθανό να κερδίσουν ξανά. Θα προσπαθήσω να γίνει όσο πιο δίκαιο γίνεται.
  • Η υποστήριξη με reactions στο FB παίζει ρόλο για τις επόμενες κληρώσεις, ακόμα και αν δεν κερδίσατε τον τρέχοντα μήνα.

 

Σημείωση: Σε ό,τι έχει να κάνει με τον νικητή από το Facebook, αρκούν μόνο τα reactions. Δεν ισχύουν κοινοποιήσεις και σχόλια. Οι όροι του διαγωνισμού μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση.

2 Comments

  1. Anonymous 22/12/2018
  2. Anonymous 22/12/2018

Leave a Reply