Η TCL παρουσιάζει το προσιτό 406 με Android 13, και TWS buds

Η TCL παρουσίασε στην MWC2023 μια σειρά νέων προϊόντων, ένα προσιτό τηλέφωνο με Android 13, ακουστικά TWS με ακύρωση θορύβου. Το TCL 406 είναι μία από τις τελευταίες προσθήκες της εταιρείας και στην Ελλάδα θα κοστίζει 149 ευρώ. Το TCL 406, όπως μας ενημέρωση η TCL, θα είναι σύντομα διαθέσιμο στην Ελλάδα.

TCL 406 Ελλάδα

Τα Moveaudio Neo της TCL είναι τα πιο πρόσφατα ακουστικά TWS της εταιρείας και είναι τα φθηνότερα που διαθέτουν ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC) μέχρι στιγμής. Το κόστος τους στην Ελλάδα θα ανέρχεται στα 69 ευρώ και θα είναι και αυτά σύντομα διαθέσιμα. Τα ακουστικά προσφέρουν τόσο ANC για την ακρόαση μουσικής όσο και ακύρωση περιβαλλοντικού θορύβου για φωνητικές κλήσεις, μειώνοντας το θόρυβο έως και 28dB. Τα buds υποστηρίζουν το Fast Pair της Google και διαθέτουν οδηγούς 10 mm και φυσικά χειριστήρια αφής.

TCL MOVEAUDIO

Τα buds μπορούν να αντέξουν έως και 7 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής και ο συνολικός χρόνος ακρόασης όταν συμπεριλαμβάνεται και η μπαταρία της θήκη τους, είναι 40 ώρες. Τα ακουστικά ζυγίζουν 4,5 γραμμάρια και έχουν βαθμό προστασίας IP54, ενώ η θήκη ζυγίζει 41 γραμμάρια. Η φόρτιση γίνεται μέσω USB-C και είναι αρκετά γρήγορη, με 10 λεπτά φόρτισης να παρέχουν 100 λεπτά αναπαραγωγής.