Επίσημα στην Ελληνική αγορά το TCL 10 SE στα 189€

Χαίρομαι που η TCL έχει πάρει στα σοβαρά την Ελληνική αγορά και θέλει να επεκταθεί ακόμα περισσότερο σε αυτή. Η απόδειξη αυτού είναι η κυκλοφορία του TCL 10 SE στην Ελλάδα που ανακοινώθηκε μόλις αρχές του μήνα. Δεν πρόκειται όμως για κάτι “φρέσκο” ή κάποια τίμια πρόταση όπως το TCL 10L ήταν.

post

Μόλις σήμερα με επίσημο δελτίο τύπου η TCL ανακοίνωσε την κυκλοφορία του 10L στην μοναδική έκδοση των 128GB με 4GB RAM. Η τιμή παραμένει ίδια και για τα 2 χρώματα που θα είναι διαθέσιμο, δηλαδή Icy Silver ή Polar Night. Φοράει τον Mediatek Helio P22 και η οθόνη του έχει διαγώνιο 6.52″ με ανάλυση HD+. Αυτό είναι ίσως και το μεγαλύτερο μειονέκτημα που έχει, καθώς στο ίδιο εύρος τιμής υπάρχουν ήδη πιο δυνατές προτάσεις με ανάλυση FHD+.

post

Παρόλα αυτά το TCL 10 SE παρέχει ένα πλήρες πακέτο τεχνικών χαρακτηριστικών. Έχει Bluetooth 5.0, μπαταρία 4.000mAh, δέκτες GPS GLONASS GALILEO BDS, αλλά και ενδιαφέρουσες κάμερες, στα χαρτιά τουλάχιστον. Αν σε ενδιαφέρει η αγορά του, προτείνω αναμονή μέχρι να πέσει η τιμή.

Asus ZenFone 8 Android