Η Microsoft έχει πάρει «ζεστά» το θέμα του Surface Duo 2

Όλα δείχνουν πως η Microsoft είναι έτοιμη να αποκαλύψει την δεύτερη Android συσκευή της. Οι φήμες για το Surface Duo 2 έχουν αρχίσει και έρχονται στην επιφάνεια! Η Microsoft φαίνεται πως όχι μόνο δεν εγκαταλείπει το project, αλλά είναι αποφασισμένη να προσφέρει μία πολύ ενδιαφέρουσα Android συσκευή!

Surface Duo 2

Σύμφωνα με μία καταχώρηση η συσκευή της Microsoft θα είναι εξοπλισμένη με τον κορυφαίο Snapdragon 888 της Qualcomm. Παράλληλα θα φέρει 8 GB μνήμης RAM, ενώ θα τρέχει Android 11. Πληροφορίες της έγκυρης ιστοσελίδας Windows Central επιβεβαιώνουν πως η Microsoft έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα της συσκευής. Η οθόνη του Surface Duo 2 αναμένεται να είναι μεγαλύτερη με υψηλό ρυθμό ανανέωσης, σε σχέση με τον προκάτοχό του. Παράλληλα, οι βελτιώσεις σε μπαταρία και κάμερα πρέπει να θεωρούνται σίγουρες. Η συσκευή θα έχει κύρια κάμερα 12MP, μαζί με έναν τηλεφακό και μία ultrawide κάμερα. Παράλληλα, θα φέρει και NFC διορθώνοντας ένα από τα «προβλήματα» του πρώτου Duo.

Περισσότερα για το Microsoft Surface Duo 2 αναμένεται να μάθουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με την αποκάλυψή του να μην είναι πολύ μακριά.