Super NES, φήμη για κυκλοφορία του μέσα στην χρονιά

Το 2016 σε λίγες μέρες φεύγει, αφήνοντας μας με ανάμικτα συναισθήματα. Διότι δεν είναι και τόσο ευχάριστα τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας. Η Nintendo όμως μας έκανε να χαμογελάσουμε και μας ταξίδεψε σε άλλες εποχές. Η επιστροφή του Nintendo NES Classic Edition ήταν μια από τις ευχάριστες κυκλοφορίες της χρονιάς. Ήταν να μην γίνει η αρχή με την επιστροφή μιας κονσόλας σταθμός που πρωταγωνίστησε αρκετά χρόνια πριν. Η επιστροφή του NES Classic Mini ήταν ένα από γεγονότα που χαροποίησε τους απανταχού gamers. Η επιτυχία που γνώρισε ήταν μεγάλη, καθώς μέσα σε λίγες ώρες και μέρες έγινε ανάρπαστο. Αν οι φήμες που βγήκαν είναι αληθινές τότε η Nintendo είναι έτοιμη να μας τρελάνει με την επιστροφή του Super NES.

Super NES


Super NES, φήμη για κυκλοφορία του μέσα στην χρονιά

25 Ιουνίου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Η επιτυχία που γνώρισε η έκδοση του NES Classic Edition φαίνεται ότι άνοιξε τις πόρτες για την Nintendo να προχωρήσει και σε άλλες τέτοιες κινήσεις. Οι φήμες για την κυκλοφορία ενός SNES Classic Edition έχουν δει το φως της δημοσιότητας εδώ και αρκετό καιρό με τις φήμες να είναι αρκετές για το πότε θα το δούμε να κυκλοφορεί.

Μια νέα νέα πληροφορία έρχεται να φουντώσει την πιθανότητα γύρω από την κυκλοφορία του. Διαπιστώθηκε ότι η Nintendo of America έχει ενημερώσει λιανοπωλητές για ένα πλάνο κυκλοφορίας του Super SNES μέσα στην χρόνια.

Την πληροφορία έρχεται να ενισχύσουν και τρία στελέχη του GameStop που από ότι φαίνεται έχουν μιλήσει με διαφορετικά καταστήματα. Κάθε ένα από αυτά τα καταστήματα επιβεβαιώνει τις προθέσεις της Nintendo για μια τέτοια κυκλοφορία, χωρίς να έχει δώσει ξεκάθαρη ημερομηνία κυκλοφορίας. Μόνο ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στην χρόνια.

Μια παλαιότερη πληροφορία ήθελε να γίνεται διαθέσιμο μέσα στις γιορτές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά την επιτυχία που γνώρισε το NES Classic Edition, μια αντίστοιχη κίνηση με την κυκλοφορία της αγαπημένης κονσόλας, είναι κάτι που πρέπει να θεωρείται βέβαιο.

Super NES

Πηγή


Super NES, πυροδότηση φημών για κυκλοφορία κοντά στις γιορτές

21 Απριλίου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Η φήμη για πιθανή επανακυκλοφορία του Super Nintendo Entertainment System η αλλιώς SNES είχε απασχολήσει στο παρελθόν. Μια νέα φήμη ήρθε να πυροδοτήσει ξανά για πρόθεση της Nintendo για κυκλοφορία μιας mini version. Φυσικά υπάρχει και ο θετικός αντίκτυπος μετά τη κυκλοφορία του Nintendo Classic Mini Edition. Τις τελευταίες ώρες ακούγεται πως η Nintendo προγραμματίζει την κυκλοφορία της κλασικής κονσόλας τις μέρες των Χριστουγέννων.

Οι πληροφορίες θέλουν πως βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης. Δεν θα υπάρχουν διαφορές με την προηγούμενη έκδοση της Nintendo. Η κονσόλα θα συνδέεται στην τηλεόραση και έρχεται με εγκατεστημένα παιχνίδια. Ενδεικτικά θα είναι τα Super Mario World και Donkey Kong Country. Βέβαια δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των παιχνιδιών που θα είναι διαθέσιμα.

Super NES

Το NES Classic Mini Edition έκανε θραύση και εξαφανίστηκε από τα ράφια των καταστημάτων με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς. Κάτι τα 30 παιχνίδια που ήταν διαθέσιμα, κάτι η νοσταλγία και η αγάπη του κόσμου για παλιούς και αγαπημένους τίτλους και ο περιορισμένος αριθμός συσκευών, το sold out όπως λέμε ήταν δεδομένο. Αποτέλεσμα ήταν το NES να πωλείται στο eBay μέχρι και $5.000.

Το NES Classic Mini Edition θα λέγαμε ότι έχει αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη συλλεκτική αξία από την στιγμή που και η ίδια η Nintendo ανακοίνωσε ότι σταματά την παραγωγή του. Η χρόνια που πέρασε επανέφερε την Nintendo ξανά στο προσκήνιο. Η νοσταλγία ενεργεί περίεργα στους ανθρώπους και σίγουρα τέτοιες κινήσεις βοηθούν και την Nintendo να ξανακερδίσει πίσω τους φίλους της.

Super NES

Πηγή


Super NES, η Nintendo ανάβει φωτιές για πιθανή κυκλοφορία του

29 Δεκεμβρίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Σίγουρα η κυκλοφορία του NES Classic Mini και η επιτυχία που γνώρισε, ήταν κάτι που ούτε η ίδια η Nintendo το περίμενε. Μπορεί να ζούμε στην εποχή που τα γραφικά, τα fps και το 4K παίζουν καθοριστικό ρόλο στα games. Αλλά τέτοιες κινήσεις δείχνουν την αγάπη του κόσμου για παιχνίδια και κονσόλες που πρωταγωνίστησαν και έθεσαν τις βάσεις. Δεν είναι και λίγο να μπορείς να έχεις 30 παιχνίδια, με το καθένα να έχει γράψει την δική του ιστορία.

Από την μεγάλη ζήτηση που υπήρξε δεν μπορούσαν να καλυφθούν οι ανάγκες τόσων ανθρώπων. Έτσι δημιουργήθηκαν λίγα παράπονα, για όσους δεν μπόρεσαν να το προμηθευτούν. Επίσης υπήρξαν και φωνές από νοσταλγούς που θα ήθελαν να γίνει το ίδιο και με τον μετέπειτα διάδοχο του NES, το Super Nintendo. Αν φήμη είναι αληθινή όπως φαίνεται, η Ninendo είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει την έκδοση του Super NES.

Το site Go Nintendo παρατήρησε κάτι στο Twitter. Ο λογαριασμός @trademark_bot έχει ανεβάσει ένα trademark για το controller του Super NES το οποίο έχει κατατεθεί από την Nintendo. Η κίνηση αυτή δημιούργησε απορίες. Κάποιοι θεωρούν πως έγινε για να προστατευθεί ο σχεδιασμός του controller. Επίσης επικρατεί η θεωρία πως ένα νέο Super NES βρίσκεται στα σκαριά.

Λέτε η Nintendo να μας ετοιμάζει το Super NES? Διόλου απίθανο. Αν και πιστεύουμε πως για το προσεχές μέλλον, η εταιρία θα ρίξει όλο το βάρος στο Nintendo Swich. Άραγε όμως, ποια παιχνίδια θα μπορούσε να συμπεριλάβει? Mario, Star Fox, Metroid και Zelda ας πούμε είναι αυτονόητες επιλογές. Ας ελπίσουμε πως αυτό το hint σημαίνει πως όντως η εταιρία σκέφτεται για Super NES.

Super NES

Πηγή

Leave a Reply

Mην καταχωρείτε προσωπικά δεδομένα στα πεδία.