Star Wars Battlefront 2, πλούσιο gameplay υλικό στην E3 2017

Το σύμπαν του Star Wars λατρεύεται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε νέα ταινία σαρώνει σε εισπράξεις όπου προβληθεί. Το ενδιαφέρον της gaming βιομηχανίας δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο από την δύναμη που εκπέμπει. Μέχρι στιγμής, έχουμε δει αρκετούς τίτλους βασισμένους στο έπος του George Lucas. Ένα από αυτά ήταν το Star Wars Battlefront που κυκλοφόρησε από την Electronic Arts. Έχοντας δώσει ήδη στοιχεία γύρω από την συνέχεια του τίτλου, έλειπε μόνο η επίσημη ανακοίνωση του Star Wars Battlefront 2. Η οποία και ήρθε τελικά.

Star Wars Battlefront 2


Star Wars Battlefront 2, πλούσιο gameplay υλικό στην E3 2017

11 Ιουνίου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Το Star Wars Battlefront 2 έρχεται και φέρνει έναν πλούσιο κόσμο και περισσότερες επιλογές στους παίχτες. Στην σκηνή ανέβηκε η Janina Gavankar που έκανε και την παρουσίαση, δίνοντας αρκετές λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του νέου τίτλου. Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με ένα νέο τίτλο σε πολλούς τομείς. Ένα από τα παράπονα αρκετών, ήταν ότι δεν υπήρχε single-player, κάτι που οι ιθύνοντες το έλαβαν σοβαρά. Στο Star Wars Battlefront 2 αναλαμβάνουμε το ρόλο ενός μέλους των ειδικών δυνάμεων της Αυτοκρατορίας , με σκοπό να βάλετε τέλος στην συμμαχία και να εξαλείψετε κάθε εξέγερση.

Το Star Wars Battlefront 2 έρχεται με ανανεωμένο Multiplayer, φέρνοντας τους υπέρμαχους και υποστηρικτές της Αυτοκρατορίας αντιμέτωπους με αυτούς της αντίπαλης παράταξης. Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο θα δούμε στον νέο τίτλο και είναι κάτι που δεν το βλέπουμε συχνά σε παιχνίδια Star Wars. Στο νέο τίτλο αναλαμβάνουμε το ρόλο ενός στρατιώτη ελίτ της Αυτοκρατορίας και όχι ενός Jedi όπως έχουμε δει να συμβαίνει στα περισσότερα παιχνίδια.

Η ύπαρξη του single-player ήταν για τους δημιουργούς της DICE ένα επιπλέον κίνητρο, δίνοντάς ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον και στον νέο τίτλο σύμφωνα με την Lucasfilm.  Η Mark Thompson, διευθυντήρια της EA, με δηλώσεις της τονίζει ότι μέσα από την ιστορία του Star Wars Battlefront 2 δίνουνε μια νέα οπτική, θέλοντας να δώσουν την ευκαιρία για την δημιουργία ενός νέου ήρωα.

Star Wars Battlefront 2

Η ιστορία είναι τοποθετημένη μετά τα γεγονότα της επιστροφής των Jedi. Η πρωταγωνίστρια και στρατιώτης των ειδικών δυνάμεών της Αυτοκρατορίας γίνεται μάρτυρας της καταστροφής του Dead Star II από το δάσος του Endor και δίνει όρκο εκδίκησης απέναντί στους επαναστάτες που τούς θεωρεί τρομοκράτες και απειλούν την ειρήνη στον γαλαξία.

Στο gameplay video διάρκειας 30′, είδαμε τον πλανήτη Naboo και την πόλη Theed να γίνεται σημείο δυνατών συγκρούσεων με Clone Troopers και Droids, οχήματα, μάχες από αέρος αλλά και την παρουσίαση ηρώων που θα δούμε στο παιχνίδι. Όλα αυτά δίνουν την υπόσχεση πως θα ζήσουμε μεγάλες και συγκλονιστικές μάχες. Στο Multiplayer θα μπορούν να συμμετέχουν μέχρι και 40 παίχτες.

Το παρών θα δώσουν και θρυλικές μορφές απ’όλο το φάσμα του σύμπαντος του Star Wars. Ένα ακόμα θετικό που χαροποιεί αρκετούς, είναι ότι κάθε DLC θα είναι δωρεάν και χωρισμένο το καθένα σε διαφορετικές θεματολογίες. Το Star Wars Battlefront 2 θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC στις 17 Νοεμβρίου.

Star Wars Battlefront 2

Πηγή


Star Wars Battlefront 2, ο Walt Williams αναλαμβάνει το έργο της ιστορίας του νέου τίτλου

19 Απριλίου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Το Star Wars Battlefront 2 ανακοινώθηκε επίσημα και έρχεται να διορθώσει τα λάθη του πρώτου τίτλου. Πέρα από την αποκάλυψη μερικών νέων χαρακτήρων, έγινε γνωστό ότι θα υπάρχει και single-player ιστορία. Ο Walt Williams πριν μερικά χρόνια μας διηγήθηκε μια από τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια μέσα από το Spec Ops: The Line. Μετά την αποχώρηση του από την 2K Games, όπως είχε δηλώσει, παρά την αποχώρηση του θα συνέχιζε να εργάζεται στον χώρο. Ωστόσο μέχρι τώρα δεν τον είχαμε δει σε κάποιο τίτλο.

Star Wars Battlefront 2

Τώρα ο Walt Williams βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο καθώς ανακοίνωσε ότι εργάζεται πάνω στην δημιουργία ιστορία για το Star Wars Battlefront 2. Η ανακοίνωση ήρθε μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter. Το trailer μας δίνει κάποιες πληροφορίες και μας παρουσιάζει την ιστορία μέσα από την ματιά του Iden Versio, στρατιώτης στην Inferno Squad της αυτοκρατορίας. Η ιστορία λαμβάνει μέρος μετά τα γεγονότα του The Last Jedi.

Είναι πράγματι από τις λίγες φορές που μια Star Wars ιστορία παρουσιάζεται από την πλευρά ενός στρατιώτης της Αυτοκρατορίας. Ο Mark Thompson, game director, εξηγεί για αυτή την επιλογή. “Ανάμεσα στην αρχική τριλογία και την νέα, υπάρχουν κάποιες ιστορίες που στερούνται οπτικής αφήγησης. Ήταν μια καλή ευκαιρία για εμάς να κάνουμε κάτι διαφορετικό και να πρωτοπορήσουμε”.

Όπως αναφέρει ο Mark Thompson, “Όσοι βρίσκονται στην Αυτοκρατορία δεν πιστεύουν στο ίδιο πράγμα. Ο καθένας έχει σχηματίσει μια άποψη για το τι σημαίνει Αυτοκρατορία. Όταν θα συναντήσετε τους στρατιώτες της Inferno Squad θα δείτε πως είναι άνθρωποι. Το ζήτημα είναι να καταλάβετε την δική τους πλευρά και τι τους παρακινεί. Ουσιαστικά είναι ένα ταξίδι για να κατανοήσουμε τα πιστεύω της Inferno Squad και τις αποφάσεις που παίρνουν.”

Από αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την ιστορία του Star Wars Battlefront 2 η απώλεια της αυτοκρατορίας μπορεί να επιτρέψει στους συγγραφείς να ανατρέψουν τα γεγονότα. Όπως δήλωσε ο δημιουργός, “Στο Spec Ops που παρουσιάσαμε ενδιαφέρουσες ιδέες και ελπίζουμε ότι καλό θα βγει και σε αυτόν τον νέο τίτλο.” Το Star Wars Battlefront 2 θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC στις 17 Νοεμβρίου.

Star Wars Battlefront 2

Πηγή


Star Wars Battlefront 2, ένα μικρό δείγμα από το πρώτο επίσημο trailer

15 Απριλίου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Μετά την ανακοίνωση για την ανάπτυξη του Star Wars Battlefront 2, αρκετοί ήταν αυτοί που περίμεναν ένα πρώτο δείγμα από κάποιο gameplay trailer. Αρχικά το trailer ήταν να αποκαλυφθεί στις 15 Απριλίου στα πλαίσια της εκδήλωσης, Star Wars Celebrations. Τελικά, διέρρευσε πριν τη καθορισμένη ημερομηνία που είχε επιλεχθεί.

Star Wars Battlefront 2

Το πρώτο Star Wars Battlefront είχε προκαλέσει κάποιες αρνητικές αντιδράσεις με την μη χρήση single-player. Η EA δεν έκανε τα στραβά μάτια στο νέο τίτλο, ανακοινώνοντας την προσθήκη single-player campaign. Όπως έχει γίνει γνωστό, το παρών θα δώσουν διάφοροι χαρακτήρες από το σύμπαν του Star Wars όπως Yoda, Kylo Ren και Rey. Ενώ δεν αποκλείεται να δούμε χαρακτήρες από τις παλαιότερες ταινίες, αλλά και τις πρόσφατες τοποθεσίες μέσα από το νέο τίτλο.

Το Star Wars Battlefront 2 θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC μέσα στο 2017. Μέσα από το trailer γίνεται γνωστό ότι κάθε προ-παραγγελία θα επιτρέπει την πρόσβαση στο επερχόμενο The Last Jedi, όπου θα μπορούμε να επιλέξουμε χαρακτήρες.

Πηγή


Star Wars Battlefront 2, η EA ανακοίνωσε και επίσημα το δεύτερο μέρος

30 Μαρτίου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Αξίζει να αναφέρουμε για όσους δεν γνωρίζουν ότι η ιστορία του Star Wars Battlefrond ξεκινά από την δεκαετία του 2000. Είχε δώσει το παρών στις τότε κονσόλες της εποχής. Ενώ μέλη της EΑ είχαν εκφράσει δημόσια κάποια από τα πλάνα τους για το μέλλον της σειράς. Ωστόσο θα θεωρήσουμε ως επιβεβαίωση του sequel την ανακοίνωση που ήρθε και επίσημα για το Star Wars Battlefront 2.

Όπως ανακοίνωσε η EA, το πρώτο trailer για το Star Wars Battlefront 2 θα παρουσιαστεί στα πλαίσια της εκδήλωσης, Star Wars Celebration 2017, στις 15 Απριλίου. Την παρουσίαση θα την κάνουν μέλη από τα studios που έχουν αναλάβει την ανάπτυξη του τίτλου. Θα παρευρεθούν μέλη από την ΕΑ, DICE, Criterion και Motive. Γνωστή έγινε και η ώρα προβολής του trailer που έχει οριστεί για τις 2:30 μ.μ ΕΤ (21:30 ώρα Ελλάδος) . Θα υπάρχει και live stream μέσα από το επίσημο site για όποιον θελήσει να το παρακολουθήσει εκείνη την ώρα.

Star Wars Battlefront 2

Η EA κατά διαστήματα έχει δώσει κάποιες πληροφορίες γύρω από το Star Wars Battlefront 2. Και φαίνεται πως έχει μάθει από τα λάθη και τις αντιδράσεις που υπήρχαν από μερίδα του κοινού. Έχει κάνει γνωστό από τον Μάιο ότι ο νέος τίτλος θα είναι μεγαλύτερος από το πρώτο μέρος και θα διαθέτει single-player campaign. Στα θετικά είναι η προσθήκη περιεχομένου από διάφορες και πολλαπλές εποχές από το σύμπαν του Star Wars. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα πιθανόν να γίνει διαθέσιμο για PS4, Xbox One και PC.

Star Wars Battlefront 2

Πηγή