Star Trek Online, ερχεται για PS4 και Xbox One

Η Cryptic Studios εδώ και αρκετά χρόνια είναι ευρύτερα γνωστή στους φίλους των online games μέσα από μια σειρά κάλων MMO τίτλων που έχουν κυκλοφορήσει. Τα πιο γνωστά της παιχνίδια είναι τα Champions Online, Star Trek Online και τέλος ένας από τους πιο επιτυχημένους της τίτλους, το Neverwinter. To 2010 οι developers της Cryptic ζωντανεύουν μια από τις πιο διάσημες δημιουργίες του Gene Roddenberry και μια από τις πιο δημοφιλής σειρές sci-fi και μας ταξιδεύουν σε άλλους πλανήτες μέσα από το Star Trek Online.

Star Trek Online


Star Trek Online

Ο τίτλος κυκλοφορεί στις 5 Φλεβάρη για PC. Στο Star Trek Online είχαμε να κάνουμε μ’ένα massively multiplayer game, τρίτου προσώπου. Ο τίτλος μας μετέφερε 30 χρόνια μετά τα γεγονότα του Star Trek: Nemesis. Μερικά χρόνια μετά την κυκλοφορία του ακολούθησε το free-to-play μοντέλο με τον αριθμό των χρηστών να υπολογίζεται στα 3,2 εκατομμύρια.

Όπως μάθαμε το φθινόπωρο θα φθάσει και στις κονσόλες, δηλαδή για PS4 και Xbox One, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους gamers να γνωρίσουν το κόσμο του Star Trek Online. Ο τίτλος θα έρθει με αρκετές βελτιώσεις σε ότι αφορά τα γραφικά. Σκοπός των δημιουργών που δουλεύουν πάνω στη μεταφορά του τίτλου στις κονσόλες είναι να μπορέσουν να προσφέρουν όσο το δυνατόν μια νέα εμπειρία.

Πέρα από τις αλλαγές που θα υπάρχουν στο τομέα του περιβάλλοντος, οι developers θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες των controllers.

Όσοι στο παρελθόν δεν είχατε ασχοληθεί με το Star Trek Online μπορείτε μέσα από το trailer να δείτε ένα δείγμα της μεταφοράς του παιχνιδιού στις κονσόλες, ενώ όπως δείχνουν τα πράγματα στην επερχόμενη Ε3 θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

star trek

Πηγή