Splinter Cell, δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα είδηση για νέο τίτλο

Στην E3 που πέρασε, η Ubisof ήταν στο επίκεντρο της προσοχής και όχι άδικα. Κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις μέσα από τις παρουσιάσεις των νέων της παιχνιδιών. Η εταιρία μας σύστησε ενδιαφέροντες τίτλους που σίγουρα θα μας απασχολήσουν στο μέλλον αρκετά. Αλλά η press conference της άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Αρκετοί ήταν αυτοί που περίμεναν να μάθουν κάτι για ένα νέο Splinter Cell. Κάτι πού δεν έγινε ποτέ όμως. Ένας τίτλος που έχει αφήσει ιστορία και σίγουρα θα θέλαμε να ακούσουμε κάποιο νέο στην E3 που πέρασε. Είναι έτσι όμως τα πράγματα ή θα έχουμε νέα σύντομα;

Splinter Cell


Splinter Cell

Έχοντας περάσει 4 χρόνια αισίως από την κυκλοφορία του πολύ καλού, Spinter Cell: Blacklist, ο διευθύνων σύμβουλος της Ubisoft Yves Guillemot ήρθε να φέρει νέα δεδομένα και να αναπτερώσει τις ελπίδες των fans για νέο τίτλο. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Yves Guillemot και σε δηλώσεις που έκανε στο Reddit, ύστερα από ερώτηση που του έγινε, δήλωσε πως “Η σειρά Splinter Cell είναι μια από τις αγάπησες μου. Γίνονται συζητήσεις για ύπαρξη νέου τίτλου. Γνωρίζουμε και την αγάπη του κόσμου για την σειρά. Ακόμα όμως δεν μπορούμε να πούμε τίποτα καθώς δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο πάνω στο οποίο να εργαζόμαστε.”

Μέσω του Ubisoft Blog υπήρξε και άλλη ερώτηση γύρο από το Splinter Cell, με την απάντηση να είναι ότι, “Λαμβάνουμε αρκετές ιδέες και προτάσεις γύρω από τη δημιουργία του νέου τίτλου”, τονίζοντας ότι θα πρέπει οι fans να περιμένουν μέχρι να μάθουν κάτι. Διπλωματικές απαντήσεις από τον κύριο Yves Guillemot, καθώς δεν έχει εγκριθεί κάτι από την Ubisoft για να ανακοινώσει και επίσημα. Θέλει ίσως να χτυπήσει την κατάλληλη στιγμή όπως είδαμε και στην πρόσφατη E3.

Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αιφνιδιασμού είναι το Beyond Good & Evil 2. Όπως είχαν δηλώσει και οι δημιουργοί του δεν θα έδινε το παρών. Το Splinter Cell: Blacklist κυκλοφόρησε το 2013, φέρνοντας αλλαγές και ξεχώρισε η φωνή του πρωταγωνιστή San Fisher, πίσω από την οποία βρισκόταν ο Michael Ironside. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή μέχρι η Ubisoft να ανάψει το πράσινο φως για να δοθούν περισσότερες πληροφορίες.

Splinter Cell

Πηγή