Στα spam από Google τα email ληξιπρόθεσμων οφειλών από το Ελληνικό δημόσιο!

Μόλις σήμερα έκπληκτοί διαπιστώσαμε, αλλά ταυτόχρονα και απογοητευμένοι πως email την Ελληνικής κυβέρνησης σχετικά με μικροποσό ληξιπρόθεσμης οφειλής κατέληξε στα spam! Μπορεί να ακούγεται κωμικοτραγικό, αλλά δυστυχώς είναι μόνο τραγικό.

Δεν είναι λίγοι οι χρήστες που ποτέ δεν κοιτάνε τα spam email τους και είναι βέβαιο πως χιλιάδες τέτοια email εν τέλει δεν θα φτάσουν ποτέ στον παραλήπτη για να γνωρίζουν ότι υπάρχει ληξιπρόθεσμη οφειλή. Το γεγονός πως η Google χαρακτήρισε ως spam email της κυβέρνησης μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους, αλλά η βασική αιτία μπορεί να είναι μόνο μία.

spam email ληξιπρόθεσμων οφειλών

Μάλλον το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση το παράκανε με τα email ληξιπρόθεσμων οφειλών ή αυτά αυξήθηκαν κατά πολύ εξαιτίας της μη σοβαρής αντιμετώπισης της κρίσης και έτσι η Google αυτοματοποιημένα μπορεί να τα θεώρησε spam.

Ακόμα ένας λόγος μπορεί να είναι και οι ίδιοι οι παραλήπτες των email. Αν χιλιάδες χρήστες τοποθετούσαν χειροκίνητα στα spam αυτά τα email, είναι πολύ πιθανό να χαρακτηρίστηκαν spam λόγο στατιστικών και προτίμησης.

Όπως και να έχει η κυβέρνηση πρέπει να βρει μία λύση γιατί χιλιάδες χρήστες μπορεί για πρώτη φορά αυτή τη περίοδο να είχαν κάποια ληξιπρόθεσμη οφειλή και να μην ειδοποιηθούν ποτέ γι’ αυτήν έγκαιρα, ώστε να μην τοκίζεται.

I can only show you the door...