SOS Atlas, μια sci-fi fantasy περιπέτεια που αξίζει τη προσοχή σας

Αν είστε λάτρεις του sci-fi fantasy είδους αλλά και των online co-op παιχνιδιών, τότε βάλτε κάπου στην άκρη του μυαλού σας το SOS Atlas. Ο τίτλος προέρχεται από ένα νέο studio, το Third Gate Studios, από μια ομάδα νεαρών παιδιών. Η πορεία του παιχνιδιού στο Kickstarter ήταν επιτυχημένη και έτσι η ομάδα βάζει πλώρη για το Steam. Παρακάτω, μπορείτε να μάθετε ακόμα περισσότερα για τον τίτλο. Ίσως να σας κάνει αυτό το κλικ και να τον έχετε υπόψιν σας στο μέλλον.

SOS Atlas


SOS Atlas

Το SOS Atlas είναι ο πρώτος τίτλος του Third Gate Studios. Στην πλειοψηφία τους, τα άτομα που αποτελούν την ομάδα είναι νεαρά σε ηλικία και κάποιοι σπουδάζουν ακόμα. Η αγάπη τους για την δημιουργία video games τους ένωσε και το πέρασμα τους από το Kickstarter στέφθηκε με επιτυχία. Τώρα το μονό που μένει είναι η ανακοίνωση στο Steam.

Όπως προείπα, το SOS Atlas είναι ένα ομαδικό παιχνίδι. Για τη δημιουργία ομάδας θα μπορούν να συμμετέχουν μέχρι 4 άτομα. Είναι FPS και θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσετε τους εχθρούς. Είτε ορμάτε στην μάχη με μπόλικο πιστολίδι, είτε επιλέγετε την τακτική του αιφνιδιασμού. Εμπόδια και παγίδες θα σας βοηθήσουν. Ας δούμε όμως ποιοι θα είναι οι εχθροί σας.

SOS Atlas

SOS Atlas

Οι αντίπαλοι σας στο SOS Atlas είναι ρομπότ και ονομάζονται Gorkrun. Ένα ανθρωπινό δημιούργημα για να προστατεύει και να υπηρετεί τους ανθρώπους. Νομίζω φαντάζεστε πια ήταν η συνεχεία. Ένας ιός μολύνει τους εγκεφάλους των Gorkrun και αυτοί επαναστατούν. Δεν είναι όμως όλοι τους ίδιοι. Έχουν ξεχωριστές προσωπικότητες και το στυλ μάχης διαφέρει από Gorkrun σε Gorkrun.

Στόχος σας είναι να ελευθερώσετε τους ομήρους που τους έχουν απαγάγει οι ρομποτικοί σας αντίπαλοι με ασφάλεια. Φυσικά δεν θα είναι εύκολο, όταν θα έχετε να αντιμετωπίσετε ορδές από Gorkrun. Τα χέρια και τα ποδιά των Gorkrun είναι τα αδύνατα τους σημεία. Σημαδεύοντας σωστά πάνω σε αυτά, μπορείτε να τα ακινητοποιήσετε. Έπειτα μπορείτε είτε να τα εξολοθρεύσετε μια και καλή ή να κάνετε hijack για να παλέψουν στο πλευρό σας.

SOS Atlas

SOS Atlas

Η διάσωση των ομήρων είναι μια καλή πράξη που δεν θα πάει άσκοπη. Κάποιοι από αυτούς θα σας δίνουν διάφορα δωράκια. Ιδιαίτερα αν μέσα στους ομήρους βρίσκονται, τεχνικοί, βετεράνοι, μηχανικοί και γιατροί. Τους σώζετε και εκείνοι σας το ανταποδίδουν και βοηθούν στην αναβάθμιση του χαρακτήρα αλλά και του διαστημοπλοίου σας.

Ο κόσμος του παιχνιδιού προσφέρετε φυσικά προς εξερεύνηση. Θα μπορείτε να ψάχνετε για πλανήτες με βάση τη θερμοκρασία, τη ξηρά, το φύλλωμα ή την ατμόσφαιρα. Πολλά ερείπια θα βρεθούν στο δρόμο σας. Καλό είναι να τα εξερευνήσετε και αυτά γιατί ίσως βρείτε κάποια αντικείμενα. Αυτά τα αντικείμενα διαθέτουν διάφορες δυνάμεις που μπορείτε να ξεκλειδώσετε άλλα και μυστικά του σύμπαντος.

SOS Atlas

Εν αναμονή λοιπόν μέχρι να ανακοινωθεί στο Steam. Αν σας κίνησε τη περιέργεια μπορείτε να μάθετε ακόμα περισσότερα. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του SOS Atlas ή πατήστε στο τέλος του άρθρου την πηγή και θα σας οδηγήσει στο Kickstarter.

Πηγή