Νέα renders στην επιφάνεια για Sony Xperia ΧΑ2 και XA2 Ultra

Αν είσαι fan της σειράς Sony Xperia XA, τότε σίγουρα αυτά τα renders σε ενδιαφέρουν άμεσα! Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη σειρά έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή των καταναλωτών κυρίως με την όμορφη σχεδίασή της. Τα κινητά της Sony, είναι γνωστό πως δεν αποτελούν και τις καλύτερες value for money επιλογές, τουλάχιστον όμως καταφέρνουν να ξεχωρίσουν με τον δικό τους τρόπο και έχουν το κοινό τους.

sony xperia xa2

Τα Sony Xperia XA (η σειρά) ξεχώρισαν για τα πολύ μικρά bezels στα πλάγια, αλλά δεν ξεχώρισαν και για τα τεράστια bezels πάνω και κάτω. Προφανώς και δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από ένα mid-range κινητό, αλλά σιγά σιγά τα δεδομένα αλλάζουν. Κινητά μεσαίας κατηγορίας με μικρά bezels όλο ένα και ανακοινώνονται, φέρνοντας τη Sony σε δύσκολη θέση.

sony xperia xa2

Όπως φαίνεται από τα πιθανά renders, τα bezels πάνω και κάτω είναι εμφανώς πιο μικρά, αλλά όμως δεν μπορούμε να πούμε πως βαδίζουν με την τάση της εποχής που τα θέλει ακόμα πιο μικρά. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας και περιμένουμε με αγωνία τα νέα mid-range της Sony.

από

Asus ZenFone 8 Android