Sony Xperia L1, ενημέρωση λογισμικού με νέο Security Patch

Το Sony Xperia L1 είναι το πιο οικονομικό κινητό της Sony, με οθόνη 5.5″. Έχουμε δει αναλυτικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, έχουμε κάνει unboxing, αλλά και έχουμε τραβήξει Hands-On φωτογραφίες. Το μόνο που μένει είναι να ολοκληρώσουμε το review του.

Ωραία όλα αυτά, αλλά είμαστε εδώ για άλλο λόγο. Το Sony Xperia L1 που έχουμε στη κατοχή μας, μόλις στις 15 Ιουνίου 2017 πήρε την πρώτη αναβάθμιση μετά την επίσημη κυκλοφορία του. Η ενημέρωση λογισμικού έχει μέγεθος 85.6MB, χωρίς δυστυχώς να υπάρχει changelog για να γνωρίζουμε τι αλλαγές έγιναν.

Κάτι όμως που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο είναι η ενημέρωση του Android Security Patch στις 5 Μαΐου 2017. Ο αριθμός έκδοσης έχει αλλάξει σε 43.0.A.4.46 και παραμένει σε Android Nougat 7.0. Η κωδική ονομασία του Sony Xperia L1 είναι G3311.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στη Sony που φρόντισε με τέτοιο τρόπο το οικονομικό της μοντέλο. Μη βιάζεστε όμως μέχρι να δείτε το αναλυτικό μας review, ώστε να μπορείτε με ευκολία να καταλήξετε εάν τελικά το L1 σας ταιριάζει. Για να λάβετε ειδοποίηση αμέσως μόλις το ανεβάσουμε, κάντε subscribe στο κανάλι μας.

Sony Xperia L1 ενημερωση λογισμικου

sony xperia l1 update OTA

Sony xperia l1 ενημερωση λογισμικου update

Asus ZenFone 8 Android