Διαρροή αποκαλύπτει την εμφάνιση του Sony Xperia 10 III

Μια διαρροή έγινε τελικά υπεύθυνη για την αποκάλυψη της επόμενης συσκευής Sony. Ο λόγος για το Xperia 10 III, που όπως θα δείτε παρακάτω θυμίζει αρκετά τον προκάτοχό του. Η Sony επέλεξε να συνεχίσει να ονομάζει με “περίεργο” τρόπο τις συσκευές της, κάτι που έχει ήδη δημιουργήσει σύγχυση.

Sony Xperia 10 III

Το Xperia 10 III δεν παρουσιάζει έντονες διαφορές σε σχέση με το περσινό μοντέλο. Στο μπροστινό τμήμα έχουμε μία 6 ιντσών οθόνη. Δυστυχώς, η εταιρία συνεχίζει να χρησιμοποιεί μέτρια bezel, αλλά μην ξεχνάμε πως ανήκει στη μεσαία κατηγορία. Οι διαστάσεις παραμένουν στα ίδια επίπεδα με το Xperia 10 III να αποτελεί μια επιλογή για όσους θέλουν συσκευή μεσαίου μεγέθους.

Sony Xperia 10 III

Σύμφωνα με τις πληροφορίας το Xperia 10 III διαθέτει κύρια κάμερα 12MP, καθώς και δυο κάμερες 8MP για zoom και ultrawide λήψεις. Στο εσωτερικό του πιθανώς θα βρίσκεται ο Snapdragon 690. Παράλληλα η συσκευή θα διαθέτει stereo ηχεία, υποδοχή 3.5mm αλλά και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο κουμπί ενεργοποίησης ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα έχει και NFC.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για την ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής.