Sony: Τα Xperia 1 και Xperia 5 έλαβαν Android 11

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους κατόχους Xperia 1 και Xperia 5, αφού πριν λίγες ώρες ξεκίνησε η διάθεση του Android 11 update. Πρόκειται για την σταθερή έκδοση του Android 11, η οποία βρήκε τον δρόμο της νωρίτερα από ότι την περιμέναμε για τις ναυαρχίδες του 2019.

Πιο συγκεκριμένα η διάθεση του update ξεκίνησε ένα μήνα νωρίτερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα της Sony. Το εν λόγω update φέρει την κωδική ονομασία 55.2.Α.0.630 και έχει μέγεθος περίπου 912MB. Οι πρώτες αναφορές για την κυκλοφορία του έρχονται από την Ρωσία και την Ασία, οπότε μέσα στις επόμενες ημέρες το αναμένουμε και στις Ευρωπαϊκές συσκευές.

Οι κάτοχοι των Xperia 1 και Xperia 5 θα λάβουν όλες τις βελτιώσεις που φέρνει το Android 11, όπως τα chat bubbles, το νέο σύστημα ειδοποιήσεων και το ανανεωμένο σύστημα απόδοσης δικαιωμάτων στις εφαρμογές. Δυστυχώς η Sony δεν μοιράστηκε παραπάνω πληροφορίες για τις νέες δυνατότητες που θα λάβουν τα δύο smartphone. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η ενημέρωση περιλαμβάνει το security patch του Δεκεμβρίου και όχι αυτό του Ιανουαρίου.

Βρες τα καλύτερα κινητά της αγοράς αποκλειστικά από το TechValue.

Asus ZenFone 8 Android