Το Sony Xperia 1V διέρρευσε – Αυτή είναι η ενδιαφέρουσα σχεδίαση του

Το πολυαναμενόμενο Sony Xperia 1V, ο διάδοχος του Xperia 1 IV, πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα και οι πρώτες εικόνες της συσκευής διέρρευσαν. Οι απεικονίσεις που διέρρευσαν έχουν προκαλέσει ενδιαφέρον στους οπαδούς των smartphones που ανυπομονούν να δουν τι επιφυλάσσει η νέα συσκευή.

Ο γνωστός διαρροέας OnLeaks συνεργάστηκε με το greensmartphones για να δημοσιεύσει τις εικόνες του Sony Xperia 1V που εντυπωσιάζουν. Η συσκευή διαθέτει μικρά bezels, δίνοντάς της δυνατή σχεδιαστική γραμμή. Η Sony φαίνεται να έχει διατηρήσει την αναλογία διαστάσεων 21:9. Η πλάτη φιλοξενεί τρεις φακούς, όπως και στο Xperia 1 IV.

Sony Xperia 1 V διαρροή

Όσον αφορά τον σχεδιασμό, η υποδοχή ακουστικών, το κουμπί κλείστρου της κάμερας και το κουμπί λειτουργίας με ενσωματωμένο αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων παραμένουν αμετάβλητα από το Xperia 1 IV. Το κουμπιά έντασης του ήχου βρίσκονται στην ίδια πλευρά με το κουμπί ενεργοποίησης και η θύρα USB Type-C είναι κεντραρισμένη στο κάτω μέρος του τηλεφώνου, δίπλα στην υποδοχή της κάρτας SIM.

Το Xperia 1V αναμένεται να χρησιμοποιεί τον Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 με 16GB μνήμης RAM.


Περισσότερα Κινητά Sony Εδώ


Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Sony Xperia 1V είναι η τριπλή διάταξη κάμερας, η οποία φημολογείται ότι θα παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα. Το smartphone λέγεται ότι διαθέτει έναν κύριο φακό 12 megapixel, έναν υπερ-ευρυγώνιο φακό 48 megapixel και έναν τηλεφακό 12 megapixel.

Εν κατακλείδι, ενώ το Sony Xperia 1V διατηρεί μια οικεία σχεδιαστική γλώσσα από τα προηγούμενα τηλέφωνα της Sony, η απόδοση θα είναι η πιο σημαντική πτυχή του που πρέπει να περιμένουμε, ενώ για τον ποιότητα της κάμερας θα πρέπει να δούμε τα πρώτα δείγματα όταν αυτό ανακοινωθεί.

πηγή

I can only show you the door...