Sony: Ολοκληρώνει την αναβάθμιση των συσκευών της σε Android 12

Μπορεί η Sony να έχει χαράξει εντελώς δικό της δρόμο στον τομέα των smartphone, ωστόσο η εταιρία μας αφήνει θετική εντύπωση σε ότι αφορά τα Android updates. Μέχρι στιγμής οι δύο ναυαρχίδες της εταιρίας Xperia 5 III και Xperia 1 III έχουν λάβει την ενημέρωση σε Android 12 και η εταιρία δεν σταματά εκεί.

Sony Xperia 10 III

Πριν λίγες ημέρες το Xperia 5 II η ναυαρχίδα της εταιρίας από το 2020 αναβαθμίστηκε και αυτό στο Android 12. Την ίδια στιγμή η εταιρία επιβεβαιώνει πως σύντομα θα διατεθεί το update και για τα Xperia 10 II και 10 III, δηλαδή τις mid range προτάσεις της για το 2020 και το 2021, ενώ εκτός απροόπτου ταυτόχρονα θα ενημερωθεί και η lite έκδοσή τους. Φαίνεται λοιπόν πως παρά την περίεργη τοποθέτησή της στην αγορά των smartphone η Sony στον τομέα των αναβαθμίσεων αφήνει θετικό πρόσημο και βάζει σε σκέψεις όσους ψάχνουν για κάτι διαφορετικό και ποιοτικό, χωρίς να φοβούνται να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος η εταιρία θα κυκλοφορήσει αντίστοιχο line-up με τα Xperia 10 IV, Xperia 5 IV και Xperia 1 IV να έχουν ήδη εμφανιστεί σε ιστοσελίδες του διαδικτύου. Για ακόμη μία φορά η εταιρία κρατά τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, όπως το ιδιαίτερο και ποιοτικό design, τις εντυπωσιακές φωτογραφικές δυνατότητες, αλλά και την τσουχτερή τιμολογιακή πολιτική…

I can only show you the door...