Το εντυπωσιακό Race είναι η ναυαρχίδα της Realme με Snapdragon 888

Μία άκρως εντυπωσιακή συσκευή ετοιμάζει η Realme, με στόχο να χωθεί σφήνα στην high-end κατηγορία. Ο λόγος για το Race, την συσκευή με την κωδική ονομασία RMX2202 που πρόσφατα ήρθε στην επιφάνεια μέσω μίας διαρροής.

realme snapdragon 888

Το Race θα είναι ένα από τα πρώτα smartphones που θα φέρουν το νέο high end chipset της Qualcomm, τον Snapdragon 888. Ο S888 έρχεται να αντικαταστήσει τον Snapdragon 865, προσφέροντας σημαντικά αυξημένες επιδόσεις, αλλά και ενσωματωμένο 5G modem. Εκτός αυτού το Race θα έρθει με 12GB μνήμης RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου.

Όπως μαρτυρά η σελίδα “About Phone” του Race που ήρθε στην επιφάνεια, η συσκευή θα κυκλοφορήσει με Android 11 και το νέο Realme UI 2.0. Παράλληλα, διέρρευσε μία εικόνα του πίσω μέρους της συσκευής που δείχνει τετραπλή διάταξη καμερών, σε κυκλικό σχήμα. Για την ώρα αυτές είναι οι μόνες πληροφορίες που γνωρίζουμε για τη συσκευή.

Η νέα συσκευή θα αποκαλυφθεί μέσα στον Δεκέμβριο και θα σηματοδοτεί μία νέα αρχή για την εταιρία. Η σειρά ναυαρχίδων X50 μπαίνει στο ράφι και δίνει την θέση της στο “Race”.

Αν βιάζεσαι να βρεις την επόμενη συσκευή σου διάβασε τον απόλυτο οδηγό με τα καλύτερα κινητά ή μάθε τα πάντα για αγορές από Κίνα χωρίς τελωνείο.

OnePlus Nord Android