Επιτέλους: Διαθέσιμο αποκλειστικά με Snapdragon 865 το S20 FE 4G;

Ευχάριστα είναι τα νέα για όσους σκέφτονται στο μέλλον να προχωρήσουν σε αγορά του Samsung Galaxy S20 FE. Από ότι φαίνεται η Samsung σκοπεύει να διακόψει την παραγωγή της 4G έκδοση της συσκευής που διατίθεται με Exynos 990 και στη θέση της θα έρθει μία νέα με Snapdragon SoC.

post

Πιο συγκεκριμένα, σε μία ιστοσελίδα πιστοποιήσεων εμφανίστηκε μία νέα 4G έκδοση του Galaxy S20 FE, η οποία είναι εξοπλισμένη με τον Snapdragon 865. H συσκευή φαίνεται να έρχεται με 6GB RAM, όπως συμβαίνει και με τη βασική μέχρι τώρα έκδοση του S20 GE 4G (Exynos).

Παρότι ο Snapdragon 865 είναι συμβατός με 5G δίκτυα, η Samsung φαίνεται να αντικατέστησε το Χ55 modem. Φυσικά, αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, ειδικά αν το κόστος της συσκευής μειωθεί ακόμη περισσότερο, αφού αυτός φαίνεται να είναι και ο στόχος της εταιρίας.

Μέχρι σήμερα, οι καταναλωτές, είχαν να επιλέξουν ανάμεσα στη 5G έκδοση της συσκευής που ερχόταν με τον S865 και την 4G που ήταν διαθέσιμη αποκλειστικά με Exynos επεξεργαστή. Η παραπάνω είναι μία ευχάριστη εξέλιξη και μένει να δούμε αν η το S20 FE 4G με τον Snapdragon 865 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και σε τι τιμή.