Ο Snapdragon 8 Gen3 θα είναι 30% πιο ισχυρός από τον Snapdragon 8 Gen2

Η Qualcomm ανακοίνωσε πρόσφατα πως το επερχόμενο chipset Snapdragon 8 Gen3 θα ανακοινωθεί στις 24 Οκτωβρίου στο Snapdragon Summit. Αυτό το νέο chipset αναμένεται να προσφέρει σημαντική αύξηση των επιδόσεων σε σχέση με τον προκάτοχό του, με έως και 30% βελτίωση στις επιδόσεις OpenGL και 20% αύξηση στις επιδόσεις πολλαπλών πυρήνων.

Snapdragon 8 Gen 3

Το Snapdragon 8 Gen3 θα χρησιμοποιεί τη διαδικασία N4P για μαζική παραγωγή και θα διαθέτει διαμόρφωση “1+5+2” με 1x πυρήνα Cortex X4, 5x Cortex A720 και 2x Cortex A520. Αυτή η ρύθμιση έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους χρήστες μια αποτελεσματική και ισχυρή εμπειρία, επιτρέποντάς τους να εκτελούν ομαλά απαιτητικά παιχνίδια και όχι μόνο.

Η Qualcomm δοκιμάζει επί του παρόντος δύο διαφορετικές εκδόσεις του chipset και αυτή που θα είναι πιο αποδοτική θα καταλήξει στις εμπορικές συσκευές. Με αυτό το νέο chipset, η Qualcomm στοχεύει να παρέχει στους χρήστες μια πιο ισχυρή και αποδοτική εμπειρία από ποτέ. Μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τον Snapdragon 8 Gen 3 σε επερχόμενα smartphones και άλλες συσκευές στο εγγύς μέλλον.


Εσύ όμως μη μασάς, ξέρεις ακριβώς που βρίσκονται τα καλύτερα κινητά για το 2023!

Huawei Mate 40